Afyonkarahisar’da Bıçaklı Kavga: 1 Yaralı

Afyonkarahisar’da Bıçaklı Kavga: 1 Yaralı

Afyonkarahisar'da 17 yaşındaki bir genç, kendisini kovalayan bir başka şahıs tarafından sığınmaya çalıştığı polis karakoluna yaklaşık 50 metre...

Afyonkarahisar'da 17 yaşındaki bir genç, kendisini kovalayan bir başka şahıs tarafından sığınmaya çalıştığı polis karakoluna yaklaşık 50 metre kala bıçaklandı. Olayda, genci bıçaklayarak kaçan şahıs polislerin yaya olarak yaptığı kovalama sonrası yakalandı.

Edinilen bilgilere olay, Hattat Karahisar Mahallesi, 1. Sokakta meydana geldi. Milli Birlik Polis Merkezi'nin arka sokağında, karakola yaklaşık 50 metre mesafede yaşanan olay iddialara göre şöyle oldu:

İ.K. isimli 17 yaşındaki genç, görgü tanıklarının ifadelerine göre kendi yaşlarındaki İ.K. isimli şahısla cadde üzerinde tartışmaya başladı. Daha sonra İ.K.'nin bıçak çektiğini gören genç, kullandığı motosikletini bırakarak can havliyle kaçıp, polis karakoluna ulaşmaya çalıştı. Bu sırada arkasından gelen şahıs İ.K., genci karakola ulaşmadan bacağından bıçaklayarak kaçtı.

Olayı gören karakolda görevli polisler kamaya çalışan İ.K.'yi yaklaşık 10 metre kovaladıktan sonra yakalamayı başarırken, olayda kullandığı bıçak ile birlikte şahsı gözaltına aldı.

Bıçaklanarak bacağından yaralanan İ.K.'ye ilk müdahaleyi olay yerinin yakınında bulunan Sağlık Ocağındaki görevliler yaparken, şahıs daha sonra olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansı ile Afyonkarahisar Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.