Aile boyu vahşet ! Oğlu, eşi ve kızı tutuklandı

Güncelleme:

Batman'da kayıp ihbarında bulunduğu babasını öldürdüğü ortaya çıkan kişi ile ona yardım eden annesi, kız kardeşi ve cesedi birlikte taşıdığı otomobil sürücüsü tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Abdurrahim D., beş gün önce Yavuz Selim Mahallesi 3539 Sokak'ta yaşayan babası Hamit D.'nin (56) kaybolduğu iddiasıyla polis merkezine giderek kayıp ihbarında bulundu.

Bunun üzerine Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, evin karşısındaki Eyüp Sultan Camisinin güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Yapılan incelemede, kayıp ihbarının verildiği günün sabahında Abdurrahim D.'nin (21) yanındaki Ömer K. ile evden çıkardıkları bir çuvalı otomobile yüklediğini belirledi.

Bunun üzerine gözaltına alınan Abdurrahim D., sorgusunda babasını öldürdüğünü ve cesedini gömdüğünü itiraf etti.

Abdurrahim D.'nin ifadesi doğrultusunda annesi Ayşe D., kardeşi Hatice D. ile cesedi birlikte taşıdığı otomobil sürücüsü Ömer K. de gözaltına alındı.

Ekiplerce belirlenen adreste yapılan kazıda baba Hamit D.'nin cesedi bulundu.

Batman Bölge Devlet Hastanesi'nde yapılan otopside baba Hamit D.'nin tabancayla vurularak öldürüldüğü tespit edildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Abdurrahim D. ile kendisine yardım eden annesi Ayşe D., kardeşi Hatice D. ile cesedi birlikte taşıdığı belirlenen otomobil sürücüsü Ömer Kutluk çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

AA