AK Partili eski başkan 2 kişiyi öldürdü

AK Partili eski başkan 2 kişiyi öldürdü

İzmir'in Bayındır ilçesinin AK Partili eski Belediye Başkanı Mehmet Kertiş, alacak kavgasında eski ortaklarını öldürdü.

İzmir'in Bayındır ilçesinin AK Partili eski Belediye Başkanı ve aynı zamanda çiçek serası işleten Mehmet Kertiş, eski ortakları Güray Seven ve Salih Bal'ı silahla vurarak öldürdü.

KURŞUN YAĞMURUNA TUTTU

Olay, öğle saatlerinde, Bayındır Tokatbaşı mevkiinde bulunan çiçek serasında meydana geldi. Bayındır Belediyesi eski BaşkanıMehmet Kertiş, çiçek işi ile uğraştığı ortakları Güray Seven ve Salih Bal ile ofiste buluştu.Ortaklar arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle kavga çıktı. Kavganın büyümesi ile eski belediye başkanı Mehmet Kertiş, belindeki silahı çıkararak iddiaya göre ortakları Seven ve Bal'ı kurşun yağmuruna tuttu. Sonra Mehmet Kertiş, jandarmayı arayarak cinayet işlediğini söyleyip kendini ihbar etti. Jandarma olay yerine sağlık ekipleri ile geldi.Mehmet Kertiş jandarma tarafından gözaltına alınırken sağlık ekipleri yaptığı kontrolde Güray Seven'in hayatını kaybettiğini belirledi.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Ağır yaralı olan Salih Bal olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Bayındır Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan Bal, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Jandarma ekipleri, gözaltına aldığı eski belediye başkanı Mehmet Kertiş'i sorgulamak üzere Bayındır Jandarma Karakol Komutanlığı'na götürdü.

DHA