Ankara'da plazada korkutan yangın!

Ankara'da plazada korkutan yangın!
Güncelleme:

Ankara'da Söğütözü Mahallesi'ndeki bir iş merkezinde yangın çıktı. Ankara Valisi Şahin, yangının kontrol altına alındığını bildirdi.

Ankara'nın Çankaya ilçesinde plazaların yoğun olduğu Söğütözü Mahallesi'ndeki iş merkezinde saat 17.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

İş merkezinin 5'inci katında bulunan terasta başlayan yangın, kısa sürede büyüdü. Yangın sırasında binadan kopan parçalar etrafa yayıldı.

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN AÇIKLAMA

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Söğütözü Mahallesi’nde bir iş merkezinde çıkan yangının ihbarının saat 17.27’de Ankara İtfaiyesine ulaştığını açıkladı. İtfaiye ekiplerinin saat 17.36’da yangına müdahale etmeye başladığı kaydedilen açıklamada, 8 farklı istasyon ekibi ve 20 su ikmal aracıyla yangına müdahaleye devam edildiği belirtildi.

Yangının çıkış sebebi ise yapılacak inceleme sonucunda belli olacak.

VALİ ŞAHİN: YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

Olay yerine gelerek incelemelerde bulunan ve yetkililerden yangına ilişkin bilgi alan Ankara Valisi Şahin gazetecilere açıklamada bulundu. Şahin, yangının dış cephede meydana geldiğini belirterek, "İtfaiye daire başkanından aldığım bilgiye göre, içeriye herhangi bir sirayet yok. İçeride gerekli tahliyeler tamamlanmış ama bütün katlarda itfaiye ekiplerimiz tek tek kontrol yapıyorlar. Şu ana kadar herhangi bir yaralanma, ya da can kaybı ile ilgili bilgi gelmedi. İnşallah sonuna kadar gelmeyeceğini umut ediyoruz. Ama emniyet ve itfaiye ekiplerimiz kendi üzerlerine düşen görevi hakkıyla yerine getiriyorlar. Yangın kontrol altına alınmış ve soğutma çalışmalarına başlanmış durumda. Ankaramıza geçmiş olsun" dedi.

Seçiniz...