Ankara'da vahşet ! Kızını öldürüp yol kenarına attı

Güncelleme:

Ankara'nın Çubuk ilçesinde lise öğrencisi Şeyma Y., babası tarafından tabancayla öldürüldü. Genç kızın cansız bedeni yol kenarında bulundu. Cani babanın Şeyma'yı erkek arkadaşı olduğunu öğrenince öldürdüğü iddia edildi.

Olay, dün akşam saatlerinde meydana geldi. Pazarda bal ve pekmez satan 4 çocuk babası Harun Y., erkek arkadaşı olduğunu öğrendiği Şeyma Y. ile Yıldırım Beyazıt Mahallesi'ndeki evlerinde bu yüzden tartıştı. Harun Y., daha sonra kızını da yanında alarak evden çıktı. Harun Y., kızını kendisine ait hafif ticari araç ile Kargın Mahallesi'ne götürdü. Burada yol kenarında duran Harun Y., araçta kızıyla tartışmaya devam etti. Tartışmanın büyümesi üzerine Şeyma Y., araçtan inip kaçmaya çalıştı. Harun Y. de yanında bulunan tabancasını çıkarıp kızına iki el ateş etti.

Yoldan geçen sürücüler, Şeyma Y.'yi yerde hareketsiz görünce polis ve sağlık ekiplerine ihbarda bulundu. Gelen sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde Şeyma Y.'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Çubuk Gevher Nesibe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Şeyma Y.'nin cansız bedeni, otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Olayın ardından Harun Y., İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek teslim oldu. Baba Y.'nin ilk ifadesinde, kızının erkek arkadaşı olduğunu öğrendikten sonra çıkan tartışma sonucu öldürdüğünü söylediği belirtildi.

Harun Y.'nin polisteki sorgusu sürerken, genç kızın cenazesinin otopsinin ardından memleketi Çankırı'nın Orta ilçesinde toprağa verileceği belirtildi.

DHA

Etiketler cinayet ankara