Annesi 'atla'deyince atladı !

Annesi 'atla'deyince atladı !

İntihar etmek için çatıya çıkan genç, annesinin 'Atla da kurtulayım' demesi üzerine kendini boşluğa bıraktı.

Manisa'da çatıya çıkan genç, annesi "Atla da kurtulayım" deyince kendisini boşluğa bıraktı.

Yunusemre ilçesi Tevfikiye Mahallesi 3819 Sokak'ta 24 yaşındaki madde bağımlısı İsmail E., iddiaya göre kullandığı uyuşturucu maddenin etkisiyle oturdukları apartmanın 5. katına çıktı. İsmail E., kendisini ikna etmeye çalışan polislere ve psikologlara "Bir tek şartla inerim o da annemin buraya gelmesi. Onun yüzünü göreyim hemen ineceğim" dedi.

tahir-elci_9085.jpg

ANNESİ "ATLA DA KURTULAYIM" DEDİ

Polis, gencin isteği üzerine bazı suçlardan dolayı denetimli serbestliği bulunan ve ManisaAdliyesi'nde çalıştırılan anne Ayşegül E.'yi olay yerine getirdi. Ayşegül E., oğlunu çatıda görünce "Nedir senden çektiğim. Atla da sen de ben de kurtulayım bari" dedi. Bunun üzerine İsmail E. kendini boşluğa bıraktı.

u_1556.jpg

HAVA YASTIĞINA DÜŞTÜ

Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı AKS birimlerinin açtığı hava yastığına düşen genç ölümden kurtuldu. Olay yerinde hazır bulunan 112 Acil Sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından İsmail E. Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

u_7005.jpg

ANNESİ FERYAT ETTİ

Öte yandan oğlunu yerde hareketsiz şekilde gören anne Ayşegül E. feryatlar ederken uzun uğraşlar sonucu sakinleştirildi. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

u_826.jpg

Etiketler manisa intihar genç