Annesini erkek arkadaşıyla gören genç dehşet saçtı

Annesini erkek arkadaşıyla gören genç dehşet saçtı
Güncelleme:

Erzurum'da bir genç, annesi ile erkek arkadaşını evde birlikte otururken görünce dehşet saçtı. Çıkan tartışmada annesinin erkek arkadaşını bıçaklayarak öldüren genç, annesini de yaraladı.

Palandöken ilçesi TOKİ Konutları'nda dün saat 23.00 sıralarında meydana gelen olaya göre bir süre önce eşinden ayrılan Handan A. 10'uncu kattaki evinde erkek arkadaşı Orhan T. ile otururken oğlu Ferit Y.(24) geldi. Anahtarıyla kapıyı açıp içeri giren Ferit Y., T. ile karşılaşınca tartışma çıktı.

ARAYA GİRMEYE ÇALIŞTI
Ferit Y., eline geçirdiği bıçakla Orhan T.'ye saldırdı. Bıçak darbelerine maruz kalan T. yangın merdiveninden kaçmaya çalışırken, Handan A. araya girmeye çalıştı. Ancak bu sırada Handan A. de hafif yaralandı. Handan A., kendini evin banyosuna kilitledi. Ferit Y., altıncı kata geldiğinde yere düşen Orhan T.'yi takip edip burada da bıçakladı.

VÜCUDUNA ÇOK SAYIDA BIÇAK DARBESİ ALMIŞ
Komşuların ihbarı üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Olay yerine ilk ulaşan bölgedeki devriye ekibi, kaçmaya çalışan Ferit Y.'yi suç aleti bıçakla yakaladı. Ekipler daha sonra eve girip, Handan A.'yı kendini kilitlediği banyodan çıkardı. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde vücuduna çok sayıda bıçak darbesi alan T.'in hayatını kaybettiği saptandı.

YARALI ANNE TABURCU EDİLDİ
Orhan T.'in cenazesi, yapılan incelemenin ardından otopsi için adli tıp kurumuna kaldırıldı. Hafif yaralanan Handan A. ise hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildi. Emniyette sorgusu süren cinayet şüphelisi Ferit Y.'nin bir sosyal medya uygulamasında 165 bin takipçisi olduğu belirtildi.

DHA

Etiketler erzurum