Annesinin sevgilisini öldürdü, ormanda yakalandı

Annesinin sevgilisini öldürdü, ormanda yakalandı

Bursa'da annesinin sevgilisini öldüren katil zanlısı cinayetten 10 gün sonra ormanda yakalandı.

Bursa'da annesinin birlikte yaşadığı 41 yaşındaki Ayhan Arlı'yı kalbinden bıçaklayarak öldürdüğü suçlamasıyla aranan 21 yaşındaki Kazım Akdeniz, cinayetten 10 gün sonra ormanlık alandaki bir barakada saklanırken yakalandı.

Olay, 28 Ağustos gecesi merkez Osmangazi İlçesi Mollafenari Mahallesi Kestanelik Caddesi'nde meydana geldi. 40 yaşındaki Şahsane Sarı, eşinden boşandıktan sonra Ayhan Arlı ile birlikte yaşamaya başladı. Bu durumu onaylamayan Şahsane Sarı'nın oğlu Kazım Akdeniz ile Ayhan Arlı arasında, olay gecesi tartışma çıktı. Sinirlenen Kazım Akdeniz, mutfaftan aldığı bıçağı Arlı'nın kalbine sapladı. Bu sırada annesi Şahsane Sarı ile 17 yaşındaki kız kardeşini de hafif yaraladı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Arlı yaşamını yitirirken, Şahsane Sarı ile kızı tedavi altına alındı.

10 GÜN BOYUNCA ORMANDA SAKLANMIŞ

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, cinayet zanlısı Kazım Akdeniz'i yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlattı. Akdeniz'in ormanlık alanda olduğu bilgisine varılmasıyla, cinayet dedektiflerinden kurulan özel ekip, Uludağ ve çevresinde araştırma yaptı. Kazım Akdeniz, cinayetten 10 gün sonra Uludağ eteklerinde bulunan Gökçeören Köyün'nde ormanlık alanın içerisindeki bir barakada yakalandı.

Kazım Akdeniz, ifadesi alınmak üzere Cinayet Büro Amirliği'ne getirildi. Burada olayı itiraf eden Akdeniz, "Annem, babamdan boşandıktan sonra Ayhan Arlı ile tanıştı. 2 ay önce evimize yerleşti. Annemin ve kız kardeşimin o adamla aynı evde kalmasını istemiyordum. Bana ve anneme kötü davranıyordu. Olay geceside anneme bağırdığını öğrendim. Eve gittiğimde beni de azarladı. Mutfaktan bıçağı aldım ve Ayhan Arlı'nın göğsüne sapladım. Annem ve kız kardeşim bana engel olmaya çalışırken istemeden onlarıda yaraladım. Daha sonra kaçarak Uludağ'a çıktım. 10 gündür bu barakada saklanıyordum" dediği öğrenildi. Ayrıca Kazım Akdeniz'in, 2011 yılında merkez Osmangazi ilçesi Arap Şükrü sokağında çıkan kavgada bıçakla birini öldürdüğü ve "Deli Raporu" ile serbest kaldığı öğrenildi.

Sorgulaması tamamlanan Kazım Akdeniz bugün adliyeye sevk edildi.

DHA