Antalya'da 5 yıldızlı otelde vahşet: Çekiçle vurdu, telle boğdu, videoya çekti

Antalya'da 5 yıldızlı otelde vahşet: Çekiçle vurdu, telle boğdu, videoya çekti
Güncelleme:

Antalya'da, 5 yıldızlı otelde çekiçle dehşet saçan Rus turist odada yüksek sesli müzik açıp, anne ve babasını korkunç bir şekilde katlederek videoya çekti.

Antalya'da, 5 yıldızlı otelde tatil yapan Rus D.S., tartışma sonrası çekiçle saldırdığı babası P.S.'u (62) öldürdü, annesi T.S.'u (64) ağır yaralayıp kaçtı. Hastanede tedaviye alınan T.S. da dün gece yaşamını yitirdi. Yakalanması için özel ekip oluşturulan D.S.'un anne ve babasını öldürmeden önce odada yüksek sesli müzik açtığı, ardından cinayetleri videoya kaydettiği belirlendi.

Manavgat ilçesi Çolaklı Mahallesi'nde 5 yıldızlı otelde tatil yapan D.S., geçen cumartesi gecesi bilinmeyen nedenle annesi T.S. ve babası P.S.'la tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine D.S., çekiçle saldırdığı babasını öldürdü, annesini ağır yaraladı. Olayın ardından D.S. otelden çıkıp kaçtı. Yan odalarda kalan diğer müşterilerin şikayeti üzerine odaya gelen otel görevlileri durumu görünce 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi. Otele çok sayıda sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede, P.S.'un hayatını kaybettiği belirlenirken, ağır yaralı T.S. özel bir hastaneye götürüldü.

 

 

 

 

KURTARILAMADI

Manavgat Devlet Hastanesi Morgu'na konulan P.S.'un cenazesi, yapılan incelemenin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi. Ağır yaralı olarak getirildiği hastanenin yoğun bakım servisinde tedaviye alınan T.S. da doktorların tüm çabasına rağmen dün gece yaşamını yitirdi.

ÇEKİÇLE VURUP, TELLE BOĞMUŞ

D.S.'un yaşanan tartışmanın ardından anne ve babasının bulunduğu odada yüksek sesli müzik açtığı, ardından video kamerayla odayı kaydetmeye başladığı belirlendi. D.S.'un eline geçirdiği çekiçle önce annesinin başına vurup bayılttığı, ardından babasının başına ve vücudunun değişik yerlerine defalarca vurduğu, en sonunda her ikisinin de boğazını telle sıktığı tespit edildi. İşlediği cinayetleri ayrıntılı şekilde video kaydına alan Stepanov'un, elini yüzünü yıkayıp, sakin bir şekilde odadan ve otelden yaya ayrıldığı belirlendi.

 

 

 

 

ÖZEL EKİP OLUŞTURULDU

Anne ve babasıyla birlikte tatil yaptıkları otelden ayrılan D.S.'un yakalanması amacıyla Antalya İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğü Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından özel ekip oluşturuldu. Psikolojik sorunları olduğu öne sürülen şüphelinin fotoğrafları hem jandarma hem de polis ekiplerine dağıtıldı. Antalya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, anne ve babasını öldüren D.S.'un yakalanması için arama çalışmalarını il genelinde devam ettiriyor.