Askere alınmak için dilekçe verdi

Askere alınmak için dilekçe verdi
Güncelleme:

Burdur Askerlik Şubesine başvuran Songül Sütci, "Zeytin Dalı Harekatı"na katılmak istediğini söyleyerek askere alınmak için dilekçe verdi.

Burdur'da 45 yaşındaki Songül Sütci, "Zeytin Dalı  Harekatı"na katılmak istediğini belirterek bir dilekçeyle Burdur Askerlik  Şubesine başvurdu. 

    Özel güvenlik görevlisi olan Songül Sütci, Burdur Askerlik Şubesine  gelerek dilekçe verdi. Daha sonra gazetecilere açıklama yapan Sütci, "Şu an  çalışmıyorum. Burdur'da bir kadınolarak ben de askerimizin, polisimizin  yanındayım. Askerlik vasıflarını taşıyorum, çağrılmayı bekliyorum. Bir 'Alo'  demeleri yeterli." dedi.

    AA muhabirine konuşan Songül Sütci, özellikle "Zeytin Dalı  Harekatı"na katılmak için başvurduğunu belirterek "Askerin polisin başı ağrısa  benim canım yanar. Eğer kabul görürse böyle bir harekata katılmak benim için onur  olacaktır." diye konuştu.

    Sütci, aslında dün farklı meslek gruplarından dört kadın arkadaşıyla  başvuru yapmayı planladıklarını ancak müsait olamadıklarını, gelecek günlerde  onların da başvuruda bulunacaklarını söyledi.

    Sütci, gazetecilere de gösterdiği dilekçesinde, "Ben Songül Sütci,  1973 doğumluyum. Burdurluyum. Askerimin, polisimin 24 saat yanındayım. Askere  kaydolmak için geldim, korucu da olurum. Saygılarımla bilgilerinize sunarım."  ifadelerini kullandı.

AA