''Atatürk bilgisayar kullanabiliyor muydu?''

Güncelleme:

İstanbul'da yapılan bir sokak röportajında Atatürk Yaşasaydı Türkiye Nasıl Olurdu? sorusuna gelen "'Şimdi 5 yaşındaki çocuk bile Atatürk'ten zeki, bilgisayar kullanıyor. Atatürk bilgisayar kullanabiliyor muydu?" yanıtı büyük tepki çekti.

İstanbul Times TV sokaktaki vatandaşlara mikrafon uzatarak ''Atatürk Yaşasaydı Türkiye Nasıl Olurdu?'' sorusunu yöneltti. Bir vatandaşın soruya verdiği cevap büyük tepkilere neden oldu.

İstanbul Times TV sokaktaki vatandaşlara sorduğu ''Atatürk yaşasaydı Türkiye nasıl olurdu?'' sorusuna bir vatandaşın vermiş olduğu cevabı olay yarattı.

Vatandaş ilk olarak ''Atatürk'ün devri öldü. Şimdi yeni insanlar çıktı. Atatürk'ten daha zeki şimdiki insanlar'' dedi. Bunun üzerine muhabir ''Kim var mesela kimler zeki?'' diye sordu.

Vatandaş bu soruya ''Şimdi 5 yaşındaki çocuk bile Atatürk'ten zeki, bilgisayar kullanıyor'' şeklinde karşılık vererek muhabire ''Atatürk bilgisayar kullanabiliyor muydu?'' sorusunu sordu.

Muhabir ''Ama o zamanki dönemle kıyaslıyorsunuz siz'' diye belirterek ''Bilgisayar kullanamıyordu ama cumhuriyeti kurdu'' dedi.

Vatandaşın ise bu sözlere verdiği ''Banane cumhuriyetten ben adamın yapısına bakıyorum'' yanıtı pes dedirtti.

Vatandaş bu sözleriyle sosyal medyada büyük tepki topladı.
 

Seçiniz...