Atatürk Havalimanı'nda yakalandı: Polis bile dehşete düştü

Atatürk Havalimanı'nda yakalandı: Polis bile dehşete düştü

Atatürk Havalimanı’nda yakalanan 2 uyuşturucu kuryesinin sindirim sisteminden kapsüller halinde 1 kilogram 290 gram kokain ve 700 gram eroin çıktı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Atatürk Havalimanı'nda risk analizi yöntemiyle yaptığı çalışmalarda Afrika ülkelerinden gelen Nijerya uyruklu O.K.(22), ve 47 yaşındaki C.C. Atatürk Havalimanı'nda gözaltına aldı. Polis ekipleri, uyuşturucu taşıdığından şüphelendiği O.K. ve C.C.'nin üzerinde yapılan aramalarda bir şey bulamadı. Bunun üzerine şüphelilerin uyuşturucu maddeyi kapsül halinde yutmuş olabileceğini değerlendirerek O.K. ve C.C.'yi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk etti.

SİNDİRİM SİSTEMLERİNDE TOPLAM 115 PREZERVATİF BULUNDU

Hastanede sindirim sistemi kontrol edilen O.K. ve C.C. içinde uyuşturucu olan toplam 115 kapsül halinde prezervatif yuttukları ortaya çıktı. Şüphelilerin yuttuğu prezervatifleri doğal yollarla düşürmesi beklendi. O.K.'nın yuttuğu prezervatiflerden 700 gram eroin çıkarken, C.C.'nin yuttuğu prezervatiflerden ise 1 kilo 290 gram sıvı kokain bulundu.

MİDESİNDE KOKAİN VE EROİN ÇIKAN 2 KİŞİ TUTUKLANDI

Vatan Caddesi'nde bulunan Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlanan 2 kişi emniyetteki sorgularının ardından sevk edildiği Bakırköy Adliyesi'nde tutuklanarak cezaevine gönderildi.

(FOTOĞRAF)

DHA