Aydın'da esrarengiz kayıp vakası! Zeytin toplamaya gitti, 15 aydır ortada yok

Aydın'da esrarengiz kayıp vakası! Zeytin toplamaya gitti, 15 aydır ortada yok
Güncelleme:

Aydın'ın Germencik ilçesinde, yeğeni ve arkadaşı ile 22 Aralık 2020'de zeytin toplamaya gittiği bahçeden bir daha dönmeyen 33 yaşındaki Hakkı G.'den hala haber alınamıyor.

İncirliova ilçesine bağlı Acarlar Mahallesi'nde yaşayan Hakkı G., 22 Aralık 2020'de, Germencik'teki ablasını ziyarete gitti. G., ablası ile görüştükten sonra da yeğeni Onur Ballı ve arkadaşı Ali Tereli ile Alangüllü Mahallesi yakınlarındaki bahçeye zeytin toplamaya gitti. Akşam saatlerinde bahçenin diğer tarafındaki ağaçlarda zeytin olup olmadığına bakıp, geleceğini söyleyen G., geri dönmedi. G., uzun süre dönmeyince yeğeni ve arkadaşı da ailesine haber verdi. Kaybolduğu bölgede gece saatlerine kadar G.'nu arayan aile, sonuca varamayınca jandarmaya kayıp ihbarında bulundu. Jandarma ve AFAD ekiplerinin de katılımıyla bölgede geniş çaplı arama yapıldı ancak G.'ndan ize rastlanılmadı. Jandarma ekipleri, G.'nun kaybolmadan önce zeytin topladığı yeğeni ve arkadaşını gözaltına alırken, ifadelerinin ardından serbest bıraktı.

15 aydır bulunamayan kardeşini her yerde aradığını dile getiren ağabey Metin G., "Aldığımız her bilgiyi değerlendiriyoruz. Aydın'ın ilçeleri ve çok sayıda ile giderek kardeşimi aradım ama bulamadım. Sanki yer yarıldı, içine girdi. Ne ölüsünü bulabildik ne de dirisini. Hayatta olup olmadığını bile bilmiyoruz. Çok üzgünüz. Aylardır perişan olduk. Kardeşimin bulunmasını istiyoruz. Sürekli jandarma ile irtibat halindeyiz ama bir gelişme yok. Kardeşimi buluna kadar aramaya devam edeceğim" diye konuştu. 

DHA

Etiketler Aydın germencik kayıp