Aydın'da koca dehşeti

Aydın'da koca dehşeti
Güncelleme:

Aydın'ın Didim ilçesinde eşiyle boşanma aşamasın olan kişi önce eşini bacağından vurdu, ardından da tüfeği boğazına dayayarak yaşımına son verdi.

Edinilen bilgiye göre olay, Yeni Mahalle 840 sokaktaki bir apartmanda meydana geldi. İddialara göre; eşinin açtığı boşanma davası sebebiyle konuşmak için eve gelen ve inşaat işlerinde çalıştığı öğrenilen Adnan D. (56), eşi Saniye D. (50) ile tartıştı. Tartışmanın ardından Adnan D., yanında getirdiği pompalı tüfekle eşine ateş ederek bacağından yaraladı. D., daha sonra tüfeği boğazına dayayarak olay yerinde yaşamına son verdi.

2 ÇOCUKLARI VAR

Tüfek sesini duyan komşular ve çevredeki esnaflar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerinde gelen sağlık ekipleri bacağından yaralanan Saniye D.'ye ilk müdahaleyi yaparak hastaneyi kaldırırken, Adnan D.'nin ise hayatını kaybettiğini belirledi.

Didim Devlet Hastanesinde ilk müdahalesi yapılan Saniye D., Söke Devlet Hastanesine sevk edildi. Yaşamına son veren Adnan D.’nin ise savcılık incelemesinin ardından cesedi Didim Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. D. çiftinin 2 çocuğu olduğu öğrenilirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

İHA

Etiketler didim boşanma