Aydın'da vahşet! Baldızına laf atan iki kişi boğazını keserek öldürdü

Aydın'da vahşet! Baldızına laf atan iki kişi boğazını keserek öldürdü
Güncelleme:

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde 35 yaşındaki Fırat K. yanında bulunan baldızına laf attıkları için tartıştığı iki kişi tarafından bıçakla boğazı kesilerek öldürüldü. Baldızı ise ayağından yaralandı.

Akıllara durgunluk veren olay, Kuşadası İlçesi Ege Mahallesi Saklıkent Sitesi önünde meydana geldi. Fırat K., çalıştığı restorandan izin alarak iş yerinden ayrıldı. Bir süre sonra baldızı Vade B. ile Ege Mahallesi Saklıkent Sitesi önünde buluşan Fırat K., bu sırada yanlarına gelen Adem A. ve Batuhan D. ile Vade B.'ye laf attıkları iddiasıyla tartışmaya başladı.

İKİ ÇOCUK BABASI HAYATINI KAYBETTİ

Yeni Asır'dan İbrahim Uzun'un haberine göre; tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Batuhan D., üzerinde taşıdığı bıçağı Fırat K.'nin boğazına sapladı. Daha sonra da Vade B.'yi bacağından bıçakladı. Fırat K. kaldırıldığı Kuşadası Devlet Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Fırat K.'nin, evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi.

ORMANLIK ALANDA YAKALANDILAR

Olaydan sonra kaçan Adem A. ve Batuhan D. Kuşadası Asayiş Büro Amirliği ekiplerinde Pilav Dağı eteklerinde ormanlık alanda yakalandı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yeni Asır