Bakırköy'de feci iş kazası, 1 işçi öldü

Güncelleme:

Bakırköy Belediyesi'nin spor salonu yıkımı sırasında bir işçi, kafasına demir çarpması nedeniyle hayatını kaybetti. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışması devam ediyor.

Bakırköy Belediyesi uzun yıllardır hizmet veren Bakırköy Spor Vakfı Sosyal tesislerini yıkım kararı almış ve tartışmalarla birlikte yıkım başlamıştı. Bugün yıkım sırasında bir işçinin kafasına demir çarpması sonucu işçi yaşamını yitirdi.

Olay yerine çok sayıda polis ve ambulans geldi. İşçinin hayatını kaybetmesinin ardından Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu da olay yerine geldi. Bu sırada vatandaşlar işçinin hayatını kaybetmesine belediyenin tedbirsiz yıkımının neden olduğunu söyledi.

Bakırköy'de feci iş kazası, 1 işçi öldü - Resim : 1

Vatandaşlardan biri Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'na tepki gösterdi. Bu sırada zabıtalar vatandaşa yumrukla saldırdı. Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu da vatandaşın üzerine yürüdü.

Bakırköy'de feci iş kazası, 1 işçi öldü - Resim : 2

Zabıtalar araya girerek Bakırköy Belediye Başkanı Kerimoğlu'nu sakinleştirmeye çalıştı. Bunun üzerine Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, vatandaşı, "Gel buraya gününü göstereyim" diye tehdit etti.

İHA