Bariyerlere ok gibi saplandı

Bariyerlere ok gibi saplandı
Güncelleme:

Ataşehir TEM otoyolunda bir otomobili bariyerlere çarptı. Sürücü kazada ağır yaralandı.

Ataşehir TEM otoyolunda bir otomobil henüz bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyere çarptı. Kazada sürücünün durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kaza, 00.00 saatlerinde, Ataşehir TEM otoyolu Çamlıca istikameti, Yenisahra yol ayrımında meydana geldi. İddiaya göre Hakan E. Yönetiminde ki 34 JR 5689 plakalı otomobil henüz bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybederek, TEM otoyolu Yenisahra yol ayrımında ki bariyerlere çarptı.

Bariyerlere ok gibi saplandı - Resim : 1

Bariyere ok gibi saplandı

Kazayı gören vatandaşlar durumu, itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, bariyerlere ok gibi saplanan otomobilin içinde sıkışan sürücü Hakan E’yi çıkartarak sağlık ekiplerine teslim etti. Sağlık ekipleri sürücü Hakan E’ye ilk müdahalesini olay yerinde yaptıktan sonra, ambulans ile Fatih Sultan Mehmet Hastanesi’ne kaldırdı. Hakan E’nin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Bariyerlere ok gibi saplandı - Resim : 2

TEM’de trafik yoğunluğu yaşandı

Kaza sonrası TEM otoyolunda trafik yoğunluğu yaşandı. Bariyerlere ok gibi saplanan otomobil çekici yardımı ile çıkartıldıktan sonra trafik normale döndü.
Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Bariyerlere ok gibi saplandı - Resim : 3

İHA

Etiketler kaza ataşehir TEM