''Beni karımı öldürmeye azmettirdiler''

''Beni karımı öldürmeye azmettirdiler''
Güncelleme:

KKTC'de üniversite kampüsünde imam nkahlı eşini öldüren kocanın ifadesi şoke etti.

KKTC Lefkoşa'da 20 Nisan Pazar günü terk ettiği imam nikahlı Suat A. tarafından vahşice öldürülen Gamze Pehlivan cinayetinin detayları ortaya çıktı.

ÖNCE BIÇAKLADI SONRA YAKTI

İddialara göre, Türkiye'de yaşayan Pehlivan, imam nikahlı eşi Suat A.'nın başka bir kadınla evli olduğunu öğrendi. Bunun ardından 16 Nisan'da arkadaşının yanına KKTC'ye geldi. Pehlivan'ın yerini öğrenen Suat A. da peşinden Lefkoşa'ya gitti. Uluslararası Kıbrıs Kampüsü'nde hediyelik eşya satan Pehlivan'ı gören Suat A. konuşmak istedi. Genç kadın tarafından reddedilen Suat A., 'namus davası' diyerek yanında getirdiği 45 santim uzunluğundaki bıçağıyla Pehlivan'ı sırtından ve göğsünden defalarca bıçakladı, yetmedi benzin dökerek yakmaya çalıştı. Pehlivan olay yerinde yaşamını yitirirken zanlı kısa süre sonra yakalandı.

"BENİ AZMETTİRDİLER"

Vatan'dan Esra Can Sinav'ın haberine göre; Suat A. verdiği ifadede "Olayı azmettiren Serap Ş'dir. 10 gündür bana sürekli 'Karın seni aldatıyor' dedi. Her gün bunu söyledi. Avukat tutacak durumum yok. Devletimden avukat rica ediyorum" dedi. Suat A.'nın ifadesinin ardından mahkeme 3 gün daha poliste tutuklu kalmasına karar verdi.

HAMİLE İDDİASI DA YALAN ÇIKTI

Başkasından hamile olduğu için öldürüldüğü iddia edilen Pehlivan'ın otopsi sonucunda 36 bıçak darbesi ve 2. dereceden yanıklar olduğu saptandı. Gamze Pehlivan'ın hamile olmadığı da ortaya çıktı.

Vatan