Berberde korkunç olay! Kalfayı tabancayla öldürdü

Berberde korkunç olay! Kalfayı tabancayla öldürdü
Güncelleme:

Adana'nın Seyhan ilçesinde tıraş ettiği müşteri tarafından başı ile göğsünden tabancayla vurulan berber kalfası hayatını kaybetti. Polis, her yerde saldırganı arıyor.

Adana'nın Seyhan ilçesinde berber kalfası Aytekin K., tıraş ettiği müşteri tarafından başı ile göğsünden tabancayla vurularak öldürüldü. Polis, olay sonrası kaçan şüphelinin kimliğinin belirlenip, yakalanması için çalışma başlattı.

Olay, Kocavezir Mahallesi 32001 Sokak’taki berber dükkanında meydana geldi. İddiaya göre, dün akşam ismi öğrenilemeyen kişi, Aytekin K.’nin kalfa olarak çalıştığı berbere gelerek tıraş oldu. Bu sabah yeniden berber dükkanına gelen kişi, henüz bilinmeyen nedenle belindeki tabancayı çıkarıp, Aytekin K.’ye ateş açtı. Mermiler, Aytekin K.’nin başına ve göğsüne isabet etti. Aytekin K., kanlar içinde yere yığılırken, silahı ateşleyen şüpheli ise olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Aytekin K., sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Seyhan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. İş yeri ile çevredeki güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye alan polis ekipleri, saldırganın kimliğinin belirlenip, yakalanması için çalışma başlattı.

Berberde korkunç olay! Kalfayı tabancayla öldürdü - Resim : 1

HASTANEDE ÖLDÜ
Adana’nın Seyhan ilçesinde, tıraş ettiği müşteri tarafından başı ile göğsünden tabancayla vurularak, ağır yaralanan berber kalfası Aytekin K., tedavi gördüğü hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Aytekin K.'nin cansız bedeni, otopsi için morga konuldu. 

Aytekin K.'yi vurduktan sonra olay yerinden kaçan şüphelinin kimliğinin belirlenip, yakalanması için polis ekipleri, çalışmalarını sürdürüyor.  

Berberde korkunç olay! Kalfayı tabancayla öldürdü - Resim : 2


DHA

Etiketler cinayet adana berber