Beyoğlu'nda korkunç olay ! Para vermeyen kadına inşaat demiri sapladı

Beyoğlu'nda korkunç olay ! Para vermeyen kadına inşaat demiri sapladı
Güncelleme:

Beyoğlu'nda İran uyruklu turist kadın, kendisinden para isteyen Filistin uyruklu kişinin saldırısına uğradı. Turist kadından para alamayan kişi, inşaat demirini kadının sırtına ve vücuduna sapladı.

Beyoğlu Dolapdere'de vize başvuru merkezine gelen İran uyruklu turist kadın kendisinden para isteyen Filistinli kişinin saldırısına uğradı. Turist kadından para alamayan saldırgan eline geçirdiği inşaat demirini kadının sırtına ve vücudunun çeşitli yerlerine sapladı. Saldırgan vatandaşlar tarafından yakalanıp dövüldü.

Olay Kurtuluş Deresi Caddesi üzerinde bulunan vize başvuru merkezinin önünde saat 10.15 sıralarında meydana geldi. Ailesi ile Kanada'ya gitmek için vize başvuru merkezine gelen İran uyruklu Shermıne Berlouı (32)  annesi ve bir yakını işlemler için vize başvuru merkezine girince dışarıda beklemeye başladı. Turist kadının yanına yaklaşan bir erkek, para istedi. Kadın parayı vermek istemeyince, saldırgan eline geçirdiği inşaat demirini kadının sırtına ve vücudunun  4-5 yerine sapladı. 

Beyoğlu'nda korkunç olay ! Para vermeyen kadına inşaat demiri sapladı - Resim : 1

ÇEVREDEKİLER YAKALADI
Kadın kanlar içinde yerde kalırken, saldırganı çevredeki vatandaşlar döverek etkisiz hale getirdi. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri gönderildi. İhbardan 1,5 dakika sonra gelen polis ekipleri saldırganı kelepçe takarak gözaltına aldı.  Bir süre sonra gelen sağlık ekipleri kadına olay yerinde ilk müdahalede bulunarak ambulansa aldı. Bu sırada vize başvuru merkezinden çıkan turistin annesi kızının saldırıya uğradığını öğrenince gözyaşlarına boğuldu. Yaralı turist daha sonra tedavisi için hastaneye kaldırıldı. Vatandaşların yakalayıp döverek etkisiz hale getirdiği saldırgan polis tarafından gözaltına alındıktan sonra sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından  ambulansla hastaneye götürüldü. Vatandaşlar sağlık ekiplerinin saldırgana ilk müdahalesi sırasında tepki gösterdi. Uyuşturucu madde kullandığı tespit edilen ve bilinci kapalı olarak hastaneye götürülen Filistinli Nasına Sudqı (30) tedavi altına alındı. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Beyoğlu'nda korkunç olay ! Para vermeyen kadına inşaat demiri sapladı - Resim : 2

DHA