Bir kadın cinayeti daha! 3 çocuğunun annesini katletti!

Bir kadın cinayeti daha! 3 çocuğunun annesini katletti!
Güncelleme:

Türkiye yeni güne de Manisa'dan gelen bir kadın cinayeti haberiyle başladı. Bir cani bundan 6 ay önce boşandığı 3 çocuğunun annesi genç kadını sokak ortasında pompalı tüfekle öldürdü.

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde yaşanan kadın cinayeti kahretti. Görenlerin kanını donduran korkunç olayda 6 ay önce boşandığı 15 yıllık eski eşiyle barışmak isteyen 40 yaşındaki A.A., kendisi gibi fabrikada işçi olan 3 çocuğunun annesi 35 yaşındaki H.A.'la görüşmek için yanına gidip, oturduğu apartmanın önünde beklemeye başladı. Bir süre sonra talihsiz kadın, başına geleceklerden habersiz apartmandan çıktı ve karşısında eski kocasını gördü.

Yeni Asır'daki habere göre; ikili arasında başlayan konuşma bir süre sonra tartışmaya dönüştü. Daha önce uzaklaştırma kararını ihlal ettiği için cezaevinde yatan A.A., barışmak ve tekrar evlenmek istediğini söylediği H.A.'ın "Seninle ölsem bir araya gelmem, hayır diyorum yürü git" cevabı üzerine deliye döndü.

"YA BİRLİKTE YAŞARIZ YA DA BİRLİKTE ÖLÜRÜZ"

Bunun üzerine "Bu işin başka yolu yok. Ya birlikte yaşarız ya da birlikte ölürüz" diyen A.A., yanında getirdiği pompalı tüfekle talihsiz kadını herkesin gözü önünde göğsünden vurdu.

KENDİSİNİ DE BOYNUNDAN VURDU

Vücuduna çok sayıda saçma isabet eden H.A. kanlar içinde yere yığıldı. Eski eşinin başında bir müddet bekleyen cani adam, ardından aynı tüfekle kendini boyun bölgesinden vurdu. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

HASTANEDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından H.A. ve A.A. ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. 35 yaşındaki H.A., hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

ÇEVREDEKİLER 'YAPMA' DİYE BAĞIRDI AMA...

Ağır yaralı A.A.'ın ise tedavisinin yoğun bakımda devam ettiği öğrenildi. Görgü tanıklarından bir esnaf, sabah iş yerini açıp kaldırımı süpürdüğü esnada kadının zanlıya "Hayır, yürü git" diye bağırdığını duyduğunu belirterek, "Yüzlerini görmedim, adamın elindeki silahmış, ben sopa zannetmiştim. Buradaki gençler polisi aradı. O sırada kadını yere yatırmış. Çevredekiler 'yapma, ne yapıyorsun' dediklerinde silahı aniden patladı, ben de içeri kaçtım. Görmedim, sadece seslerini duydum. Sonra bir el daha ateş etti, onu da 'kendine sıkmış dediler" ifadelerini kullandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Yeni Asır