Bir kadın cinayeti daha! Genç kadını katletti

Bir kadın cinayeti daha! Genç kadını katletti
Güncelleme:

Tekirdağ'da 33 yaşındaki bir kişi dini nikahlı olarak birlikte yaşadığı genç kadını boğazını keserek öldürdü. 9 ayrı suç kaydı bulunan zanlı intihar etmek istedi.

Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde R.K. (33), dini nikahla birlikte yaşadığı A.A.'u (30), boğazını bıçakla keserek öldürüp, intihara kalkıştı. Bileklerini kesen R.K., hastanede tedaviye alındı.

Şarköy'de işçi olan R.K. ile dini nikahla birlikte yaşadığı A.A.'tan haber alamayan yakınları, gece polise başvurdu. Çiftin Camikebir Mahallesi Karayel Sokak'ta oturduğu eve giden polis ekipleri, merdivenle pencereden içeri girdi. Polis ekipleri, A.A.'u boğazından bıçaklanmış halde yatakta, R.K.'u ise sol el bileği ile vücudunda kesiklerle yerde yatarken buldu.

Çağırılan ambulansla iki yaralı Şarköy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan A.A., doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. R.K. ise müdahalesinin ardından Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. 9 ayrı suç kaydı bulunan R.K.'un, durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Polis, R.K.'un, A.A.'u, boğazından bıçakladıktan sonra bilek ve vücudunu keserek intihara teşebbüs ettiğini belirledi.