Bir kadın cinayeti daha! Polis memuru dehşet saçtı! Kurşun yağdırdı

Güncelleme:

Bursa'da boşanma aşamasındaki eşini bir başka kişi ile birlikte gören polis memuru, boşanma aşamasındaki eşini öldürüp, yanındaki kişi de yaraladı.

Bursa'da, boşanma aşamasındaki eşi Yasemin A.'ı (45) bir otomobilin içerisinde Yahya A. (48) ile birlikte gören polis memuru B.A. (52), belinden çıkardığı tabancayla ikiliye ateş açtı. Olayda Yasemin A. hayatını kaybederken, Yahya A. ise ağır yaralandı. Polis memurunun silahından çıkan kurşunlardan biri de yoldan geçmekte olan Şeyma Ü.'ye isabet etti. Olay, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kameralarınca anbean kaydedildi.

Olay, saat 17.30 sıralarında merkez Nilüfer ilçesi Odunluk Mahallesi'nde meydana geldi. Bursa İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli olan ismi henüz öğrenilemeyen polis memuru B.A., Akademi Caddesi üzerinde otomobiliyle seyir halinde olan boşanma aşamasındaki eşi Yasemin A.'ı gördü. Otomobilin içerisinde bir de erkek olduğunu fark eden B.A., aracın önünü kesti.

Polis memuru önce eşi Yasemin A.'ı, ardından da Yahya A.'yı otomobilden indirip, darbetmeye başladı. Öfkesi dinmeyen polis memuru, belinden çıkardığı tabancayla, önce eşine ardından da Yahya A.'ya kurşun yağdırdı. Sırtından vurulan Yasemin A. ile bacağından, karnından ve başından vurulan Yahya A. kanlar içerisinde yığıldı.

B.A.'ın açtığı ateş sonucu yerden seken kurşunlardan biri de o sırada yoldan geçmekte olan Şeyma Ü.'ye isabet etti. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından, bölgedeki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Yasemin A., kaldırıldığı özel hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yahya A.'nın ise durumunun ağır olduğu, Şeyma Ü.'nün ise tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Silah seslerini çevredeki görevli polis ekipleri, kısa sürede bölgeye gelerek olaya müdahale etti. Polis ekiplerine direnen B.A., kısa sürede etkisiz hale getirildi. Gözaltına alınan şüpheli, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Boşanma aşamasındaki çiftin 1 çocukları olduğu öğrenildi.

 O ANLAR KAMERADA

Öte yandan, yaşanan arbede ve B.A.'ın eşi ile 2 kişiyi tabancayla vurduğu anlar, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde; otomobilin önünü keserek durduran polis memurunun, eşini ve yanında bulunan Yahya A.'yı darbedip, ardından tabancayla vurduğu anlar yer aldı. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekiplerinin şüpheliyi etkisiz hale getirildiği anlar da güvenlik kameralarınca kaydedildi. (DHA)