Bir yoksulluk intiharı daha!

Bir yoksulluk intiharı daha!
Güncelleme:

Konya’da evli ve iki çocuk babası kamyon şoförü Mevlüt Ç, maddi sıkıntılar nedeniyle Konya kamyon garajıda intihar etti.

Kamyon şoförlüğü yapan 37 yaşındaki evli ve iki çocuk babası Mevlüt Ç., bir süre önce maddi sıkıntı yaşamaya başladı. Bozulan kamyonunu arkadaşlarının desteği ile yaptıran Mevlüt Ç., maddi sıkıntılara daha fazla dayanamayarak intihar etti.

Sabah saatlerinde meydana gelen olayda, Mevlüt Ç.’nin cansız bedenine ulaşan arkadaşları durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları ilk inceleme sonucu Mevlüt Ç.’nin hayatını kaybettiğini belirlerken polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Mevlüt Ç.'nin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Konya Numune Hastanesi'ne götürüldü.

Aksünger'in kişisel twitter hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

"Konya'da bir kamyon şoförü kendini asarak intihar etmiş. Çarelerin tükendiği yer burası. İnsanlar sıkıntıdan yaşanlarına son verirken "şov yapmayın" diyebilen AKP'li var. Utanın. Yazık gerçekten"

DEPREMZEDELER İÇİN PAYLAŞIMDA BULUNMUŞ

Hayatına son veren Mevlüt Çankaya’nın, sosyal medyada yaptığı paylaşımsa dikkat çekti. Çankaya, paylaşımında “Konya ve civarından Elazığ’a yardım olursa ücretsiz taşımaya hazırım” ifadelerini kullandı.