Birlikte alkol aldığı arkadaşını öldürmüştü! Cezası belli oldu

Birlikte alkol aldığı arkadaşını öldürmüştü! Cezası belli oldu
Güncelleme:

Kocaeli’nde birlikte alkol aldığı arkadaşının çıkan kavga sonucunda ölümüne sebep olan sanık, 11 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Olay, 2019 yılının Ekim ayında Karamürsel ilçesi 4 Temmuz Mahallesi'nde meydana geldi. Evde birlikte alkol alan Kenan T., Oktay B. ve S.C. arasında kavga çıktı. Kenan T. aldığı darbelerle hayatını kaybetti. Gözaltına alınan Oktay B. ve S.C. sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. S.C. mahkeme sürecinde tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kocaeli 6'ncı Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün görülen davanın karar duruşmasına tutuklu sanık Oktay B. cezaevinden SEGBİS sistemi ile katılırken, tutuksuz sanık S.C., öldürülen Kenan T.'un yakınları ve avukatlar salonda hazır bulundu. Mahkeme heyeti, S.C.'nin kasten öldürme suçunu işlediğine dair her türlü şüpheden uzak, kesin ve inandırıcı delil bulunmadığına kanaat getirerek beraatine karar verdi.

 Tutuklu sanık Oktay B. ise 'kasten yaralama sonucu ölüme neden olma' suçundan 11 yıl hapis cezasına çarptırıldı. B.'ın tutanaklara yansıyan olumsuz davranışları ve geçmişi göz önüne alınarak cezasında indirime gidilmedi.

Etiketler cinayet alkol sanık