Boş arazide kovboy usulü kanlı hesaplaşma!

Boş arazide kovboy usulü kanlı hesaplaşma!
Güncelleme:

Burdur'da aralarında husumet 69 yaşındaki bir kişi ile 46 yaşındaki köy muhtarı boş arazide buluşup silahlarını ateşledi. Her iki kişi de yaşamını yitirdi.

Burdur'un Tefenni ilçesine bağlı Bayramlar köyünde oturan B.A., aralarında husumet bulunduğu öne sürülen köy muhtarı B.A.’yı köy kahvehanesinin arkasındaki boş araziye çağırdı. Taraflar arasında burada henüz bilinmeyen nedenle tartışma yaşandı. Tartışma sırasında B.A., muhtar B.A.'nın kasığına tabancayla bir el ateş etti. Muhtar B.A. da kendi tabancası ile B.A.'ya ateş ederek karşılık verdi. B.A. ve B.A. ağır yaralandı.

Silah sesleri üzerine olay yerine gelen vatandaşlar sağlık ve jandarma ekiplerine haber verdi. Yaralanan B.A., Karamanlı Devlet Hastanesi'ne; B.A. ise Tefenni Devlet Hastanesi'ne götürüldü. B.A. hastanede müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. B.A.'ya ise ilk müdahalenin ardından sevk edildiği Burdur Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Olayı duyan çok sayıda kişi hastane önüne geldi. Muhtar B.A.'nın yaşamını yitirdiğini öğrenen yakınları büyük üzüntü yaşadı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.