Boşanma aşamasındaki eşini öldürdü!

Boşanma aşamasındaki eşini öldürdü!
Güncelleme:

Kahramanmaraş'ta 38 yaşındaki bir kişi boşanma aşamasında olduğu 28 yaşındaki eşini av tüfeğiyle vurarak öldürdü, kayınvalidesini de darbetti.

Olay, Fatih Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Ali Y. , boşanma aşamasında olan eşi Sevgi Y.'un kaldığı annesinin evine gitti. Burada ikili arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma büyüyerek kavgaya dönüşünce Ali Y. eşi Sevgi Y. ile kayınvalidesi Dürdane D.'yi darbetti. Ali Y. ardından eşine av tüfeğiyle ateş açtı. Sevgi Y. vücuduna isabet eden saçmalar nedeniyle kanlar içinde yere yığılırken, Ali Y. ise kaçtı. Silah sesini duyanların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Sağlık görevlilerince ilk müdahalesi yapılan Sevgi Y. ve annesi Dürdane D., Çağlayancerit Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan Sevgi Y., doktorların tüm çabasına rağmen hayatını kaybetti. Damadı tarafından darbedilen Dürdane D.'nin ise aynı hastanede tedavisinin devam ettiği ve sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Kaçan Ali Y. ise polis ekiplerince olayda kullandığı öne sürülen silahla yakalanarak gözaltına alındı.