Bozcaada'da korkunç olay ! Döve döve öldürdüler

Bozcaada'da korkunç olay ! Döve döve öldürdüler
Güncelleme:

Çanakkale’nin Bozcaada ilçesinde bir eğlence mekanı çıkışında 4 kişi tarafından tekme tokat dövülen 31 yaşındaki Ramazan Öksüz hayatını kaybetti.

31 yaşındaki Ramazan Öksüz, dün gece 03.30 civarında Arka Deniz mevkiinde bir bar çıkışı henüz bilinmeyen bir sebeple 4 kişi ile kavga etmeye başladı. Aldığı darbelerle yere yığılan Ramazan Öksüz’ün yüzünde ve vücudunda çok sayıda kırık oluştu. Öksüz’ün olay yerinde kalbinin durduğu öğrenildi. Bölgeye polis ve ambulans ekipleri geldi. Yaklaşık 45 dakika kalp masajı yapılan Öksüz hayata tutunamadı. Hastaneye kaldırılan Öksüz’ün kavga sonucu iç kanama geçirerek son nefesini verdiği belirlendi.

Olayı duyan adalılar hastaneye akın etti. Bozcaada Kaymakamı İbrahim Gültekin de sabaha kadar hastanede bekledi. Yaşanan olay sonrası adada gergin bir ortam olduğu bildirildi. Ramazan Öksüz’ün cesedi Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken, kavgaya karışan 4 kişi ise gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

NEDENİ BELLİ OLDU

Kavganın çıkış nedeni de belli oldu. Edinilen bilgilere göre barın kapanma saatinde 4 kişilik bir grup içki istedi. İşletme görevlilerin bu talebi onaylamaması sonrası tartışma çıktı. Bir süre sonra yaşanan tartışmaya mekanda bulunan Ramazan Öksüz de katıldı. Tartışma bar çıkışında da devam ederek bir anda kavgaya dönüştü. Yaşanan kavgada Öksüz'ün yüzünde ve vücudunda kırıklar oluştu. Olay yerinde kalbi duran Ramazan Öksüz, iç kanaması geçirdi. 

Bozcaada'da korkunç olay ! Döve döve öldürdüler - Resim : 1

TEPKİ GÖSTEREN KALABALIĞI KAYMAKAM SAKİNLEŞTİRDİ
Çanakkalei'nin Bozcaada ilçesinde Ramazan Öksüz'ün (31) bir eğlence mekanı çıkışında 4 kişi tarafından dövülerek öldürülmesinin ardından emniyet müdürlüğü önünde toplanan kalabalık, olaya tepki gösterdi.

Kaymakam İbrahim Gültekin, emniyetin önüne gelerek, kalabalığa hitaben bir konuşma yaptı. Kaymakam Gültekin, "Biz bu işin takipçisiyiz. Ama bu şekilde burada dikilerek veya kavga yaparak bu iş çözülmez. Şimdi hepiniz lütfen burayı boşaltalım. Siz acınızı yaşayın ama arkadaşlar da işini yapsın" dedi. Kaymakam Gültekin'in konuşması sonrası kalabalık dağıldı. Bu arada olayın meydana geldiği eğlence merkezinin soruşturma tamamlanıncaya kadar kapalı olacağı belirtilirken, gözaltına alınan 4 şüphelinin emniyetteki sorgusu sürüyor. Polisin olayla ilgili olarak işletme çalışanlarının da aralarında bulunduğu 11 kişinin ifadesine başvurduğu öğrenildi.

İHA/DHA