Bu kadının çığlığını duyacak kimse var mı ?

Güncelleme:

Sosyal medya üzerinden yapılan bu yardım çağrısı videosu Türkiye'yi beyninden vurulmuşa çevirdi. Talihsiz kadın yardım çağrısında eski eşi tarafından kaçırılarak işkence gördüğünü iddia etti.

  Semine E. isimli bir kadın, sosyal medya üzerinden bir video paylaşarak yardım çağrısında bulundu. Eski eşi Recep Y. tarafından, sabah işe giderken bir araca bindirilerek kaçırıldığını anlatan Semine E. 4 saat boyunca işkenceye maruz bırakıldığını ve silahla tehdit edildiğini söyledi. Saldırgan Recep Y. hakkında şikayetçi olan kadın "Tutuklanmadı,yakalanmadı ifadesi dahi alınmadı" dedi.

Semine E., Tutanağa da giren ifadesinde yaşadıklarını şöyle anlattı:

"Recep Y. ile şiddetli geçimsizlik nedeniyle 4-5 yıldır ayrıyız. 1 yıl önce boşanmamız gerçekleşti. Eşim buna rağmen sürekli beni rahatsız etmekte. 14.04.2020 günü saat 06.45 sıralarında ben işe giderken beyaz bir araç ile eski eşim yanıma  yanaştı ve beni zorla arabaya bindirdi. Araç içerisinde bana vurmaya başladı. Sonra beni bir kulübeye götürdü. Burada bana, "Çocuklarla aramı bulacaksın, benim yuvamı kim dağıttı söyleyeceksin, aileni sülaleni hepsini öldüreceğim gibi şeyler söyledi. Boynumu sıktı, tişörtümü yırttı. Bana silah çekti, 'buradan ölün çıkar,  seni öldürürüm' dedi. Daha sonra ben bağırdım. Tanımadığım bir kişi gelip beni kurtardı."