Bu kez 7 katlı otelin çatısına çıktı !

Bu kez 7 katlı otelin çatısına çıktı !

Bursa'da daha önce 10'un üzerinde intihar girişiminde bulunduğu tespit edilen bir kişi, bu kez 7 katlı otelin çatısına çıktı.

Bursa'nın Orhangazi İlçesi'nde, 7 katlı otelin terasına çıkan 41 yaşındaki Mümin G., kanser hastası olan annesi için acil paraya ihtiyacı olduğunu, bulamazsa intihar edeceğini söyledi. Polisin bir saat süren ikna çabaları sonucu terastan indirilen Mümin G.'nin annesinin hastalığını öne sürerek, değişik zamanlarda intihar teşebbüsünde bulunduğu belirlendi.

Orhangazi Turist Yolu'nda bulunan otelin önüne dün gece otomobiliyle gelen Mümin G. hızla otele girdikten sonra teras katına, oradan da uç kısmında bulunan demir parmaklıkların üzerine çıkarak kendisini aşağı atacağını söyledi. Görevlilerinin haber vermesi üzerine otele ve çevresine polis ekipleri sevk edildi. Orhangazi İtfaiye ekipleri, otelin önüne branda gererek tedbir alırken, sağlık ekipleri de hazır tutuldu.

Bu kez 7 katlı otelin çatısına çıktı !

Mümin G.'yi ikna etmek için terasa çıkan polis ekipleri yaklaşık bir saat kendisiyle konuştu. Mümin G., annesinin kanser hastası olduğunu ve acil 750 liraya ihtiyaç duyduğunu belirterek, parayı bulamazsa kendisini aşağı atacağını söyledi. Ardından polis ekipleri kendisine 750 liranın bulunacağı garantisini verince otelin terasından aşağı indi.

Bu kez 7 katlı otelin çatısına çıktı !

Bir süre otel lobisinde tutulan Mümin G. daha sonra ifadesi alınmak üzere kendisine ait otomobille Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Polisin yaptığı incelemede Mümin G.'nin aynı yöntemi kullanarak, kentte 10'un üzerinde intihar girişiminde bulunup, para istediği belirlendi. Polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Bu kez 7 katlı otelin çatısına çıktı !