Bu nasıl anne, bu nasıl insan! Bir de videoya çekti!

Güncelleme:

Diyarbakır'da yaşanan korkunç olayda bir kadın 8 aylık bebeğini yastıkla boğmaya çalışıp o anları da videoya aldı.

Diyarbakır’da yaşayan E.K., 8 aylık bebeğini yastıkla boğmaya çalıştı. Anne E.K. o anları da cep telefonu kamerası ile kaydetti. Videoda tüyler ürpertecek ifadeler kullanan kadın gözaltına alındı.

Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde yaşayan ve 8 aylık kızı R.E.K.’yi yastıkla boğmaya çalıştığı anları cep telefonu kamerasına kaydeden ve görüntülerde nefes almakta zorlanan kızıyla ilgili olarak, “Bak böyle kurtulacağım işte. Böyle kurtulacağım. Öl, öl” diye konuşan E.K., gözaltına alındı. 

Muayene edilen ve sağlık sorununun bulunmadığı belirlenen bebek, savcılık tarafından babası M.K.'ye teslim edildi. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekipleri, çocuğun babada kalmasının uygun olup olmadığını inceleyecek.

 SERBEST BIRAKILDI

Öte yandan E.K., polise verdiği ifadede, bebeğine herhangi bir şiddet uygulamadığını, görüntüleri aralık ayında kızı 4 aylıkken çektiğini ve eski eşini korkutmak amacıyla kaydedip, gönderdiğini ileri sürdü. E.K. emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede, çıkarıldığı mahkemece adli kontrolle serbest bırakıldı.