Bu sefer kocası değil, oğlu! 6 aylık hamile kadın 15 yerinden bıçaklandı!

Bu sefer kocası değil, oğlu! 6 aylık hamile kadın 15 yerinden bıçaklandı!
Güncelleme:

Türkiye yeni güne de bir kadına şiddet dehşetiyle başladı. İzmir'de 6 aylık hamile bir kadın öz oğlu tarafından 15 yerinden bıçaklanarak hastaneye kaldırıldı.

İzmir'in Bayraklı ilçesinde kan donduran bir olay yaşandı. İddiaya göre 18 yaşındaki Y.A., 6 aylık hamile olan 35 yaşındaki annesi E.Y.'yi çıkan tartışmanın ardından vücudunun 15 yerinden bıçakla yaraladı. Yaralı kadın hastaneye kaldırılırken, şüpheli Y.A. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Olay saat 21.30 sıralarında Fuat Edip Baksi Mahallesi'nde meydana geldi. 6 aylık hamile olan E.Y., iddiaya göre ilk eşinden olan oğlu Y.A. ile henüz belirlenemeyen neden tartıştı. Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine Y.A., bıçakla annesine saldırdı. Anne E.Y., çığlık atarak yardım isterken, art arda aldığı bıçak darbeleriyle kanlar içerisinde yere yığıldı. E.Y.'nin çığlıkları duyan mahalle sakinleri durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

 15 YERİNDEN BIÇAKLADI

İhbar üzerine gelen polis ekipleri şüpheli evde bulunan Y.A.'yı suç aleti ile gözaltına aldı. Yaralı E.Y. ise sağlık ekibinin yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulansla Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan talihsiz kadının yaklaşık 15 yerinden bıçaklandığı belirlendi.

 Durumu ağır olan talihsiz kadının daha sonra ameliyata alındığı öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.