Bursa'da akılalmaz sahtekarlık !

Bursa'da akılalmaz sahtekarlık !

Çocuğunun kavurmadan zehirlendiğini iddia eden şahıs, marketçiden üçüncü kez para alırken suçüstü yakalandı.

Bursa'da 34 yaşındaki Zeki K., aldığı kavurmayla çocuğunun zehirlendiği iddia ederek, market sahibinden üçüncü kez para almak isterken polis tarafından suçüstü yakalandı. Zanlı emniyet çıkışında, "Şikayetçi olmayalım diye kendisi para verdi. Ben para istemedim. Kuran- Kerim çarpsın ki yalan" diyerek kendini savundu.

Merkez Osmangazi ilçesi Küplüpınar Mahallesi'nde 34 yaşındaki A.C.'nin işlettiği markete, aynı mahallede oturan sabıkalı Zeki K. geldi. İddiaya göre, marketten kavurma alan Zeki K., ertesi gün iş yerine gelerek çocuğunun zehirlendiği iddia ederek aldığı kavurmanın parasını geri istedi. Sorun çıkmasını istemeyen A.C. , 17 lira kavurma parasını Zeki K.'ya verdi. Ancak Zeki K. ertesi gün elinde bıçakla iş yerine tekrar geldi. Bu sefer zehirlenen çocuğunun 900 lira hastane masraflarının olduğunu söyleyerek 500 lira daha aldı.

Bir gün sonra yine markete gelen Zeki K. bu kez 4 bin lira daha istedi. Bunun üzerine market sahibi A.C. "Parayı 1 saat sonra tamamlarım o zaman gelir alırsın" dedi. Zeki K.'nin marketten ayrılmasıyla polisi arayan A.C. başına gelenleri anlattı. Bunun üzerine polis işyerinde önlem alarak beklemeye başladı. 1 saat sonra markete gelen Zeki K. 4 bin lirayı A.C.'den alırken polis tarafından kıskıvrak yakalandı.

İfadesinin ardından adliyeye sevk edilen Zeki K., kendisini görüntüleyen gazetecilere, "Gasp etmedim. Çocuğum zehirlenince bana şikayetçi olmamam için para verdi. Sonra polise gelerek şikayetçi oldu. Ben kendisinden para istemedim. Kuran-ı Kerim çarpsın ki yalan" dedi.

DHA

Etiketler market kavurma