Bursa'da panik yaratan olay !

Bursa'da panik yaratan olay !

Bursa semalarında görülen bir helikopter kentte panik etkisi yarattı.

Bursa'da gece yarısı sıralarında gökyüzünde yakın irtifada jile uçuş yapan 6 helikopter, polisi alarma geçirdi. Bursa Emniyet Müdürü Selami Yıldız, telsiz anonsu ile alçaldığı takdirde uyarı ateşi açılması talimatını verdiği helikohterler, 40 dakika tur attıktan sonra Yalova istikametine giderek gözüten kayboldu.

EMNİYET MÜDÜRÜ "UYARI ATEŞİ AÇILACAK" DEDİ

Bursa'da gece saat gece yarısı 00.05 sıralarında gökyüzünde dolaşan 6 helikopter, Emniyet Müdürlüğü'nde hareketli saatlerin yaşanmasına neden oldu. Uludağ, Mudanya ve İzmir istikametinden, Bursa şehir merkezine doğru gelen helikopterler nedeniyle Emniyet Müdürlüğü teyakkuza geçti. Vatandaşlar endişelenirken, polis ekipleri telsiz anonslarıyla kamu binaları ve kritik bölgelere yönlendirilerek güvenlik önlemlerini üst düzeye çıkartıldı. Helikopterler kent merkezi üzerinde tur atarken, Bursa Emniyet Müdürü Selami Yıldız, telsizden anonsu ile personele yaptığı uyarılarda helikopterlerin şehir merkezinde alçaldığı takdirde uyarı ateşi açılması talimatını verdi.

Bursa semalarında yaklaşık 40 dakika tur atan helikopterler daha sonra Yalova'nın Armutlu, Çınarcık ilçeleri istikametine yöneldi. Bu gelişmenin ardından Buirsa Polisi'nin Yalova ve İstanbul Emniyetini bilgilenderndiği öğrenildi. Helikoplerlerin Bursa'dan uzaklaşmasına rağmen alınan güvenlik tedbirleri uzun süre devam etti.

DHA