Bursa'da polis merkezine saldırı ! Böyle yakalandı

Bursa'da polis merkezine saldırı ! Böyle yakalandı
Güncelleme:

Bursa'da iftar vakti Şehit Şerafettin Yılmaz Polis Merkezi'ne gelerek rastgele ateş ettiği iddia edilen bir kişi yakalandı.

Bursa’da polis merkezi bahçesinde iftar yapan polislerin yanına gelen kimliği belirsiz bir kişi “Ben Mevlana türbesine gitmek istiyorum” diyerek yardım istedi. Polislerin "Buraya çok uzak gel beraber iftar yapalım" diye davet ettiği şüpheli kişi, belinden çıkardığı tabanca ile rastgele ateş açtıktan sonra geldiği kamyonette kaçtı. Olayda yaralanan olmazken, polis kaçan  şüpheliyi yakalamak için geniş çaplı önlem aldı.

Olay Merkez  Osmangazi ilçesi Gülbahçe Mahallesi’nde bulunan Şehit Şerafettin Yılmaz Polis Merkezi’nde meydana geldi. Saat 21.00 sıralarında polis merkezi bahçesinde iftar yapan polislerin yanına gelen kimliği belirsiz  bir kişi, iddiaya göre “Ben Mevlana türbesine gitmek istiyorum, bana yardımcı olurmusunuz” diye sordu. Polisler, "Mevlana Türbesi Konya’da. Buraya çok uzak, oruçluysan gel beraber iftar yapalım" diyerek masalarına davet etti. Ancak bu sırada belinden tabancasını çıkaran şüpheli kişi rastgele ateş açmaya başladı. Yere yatarak gizlenen polisler ateş açtı.

Bu sırada üzerinde bomba bulunduğunu belirterek polisleri yanına yaklaştırmayan şüpheli bahçeden çıkarak polis merkezinin önüne park ettiği ve üzerinde Türk Bayrağı olduğu görülen kamyonetle bölgeden uzaklaştı. Açılan ateş sonucu polis merkezi ve çevrede bulunan işyerlerinin camlarına kurşunlar isabet etti.

Olayın ardından polis müdürleri polis merkezine gelerek olay hakkında bilgi aldı.

ZANLI YAKALANDI

Bursa'da Şehit Şerafettin Yılmaz Polis Merkezi'ne iftar vakti gelerek tabancayla ateş ettiği iddia edilen Ramazan Ö. polis tarafından yakalandı.  Elindeki poşeti  göstererek, "Üzerimde bomba var yaklaşmayın" demesi üzerine polislerin ateş etmesi sonucu olay yerine geldiği 16 FH 275 plakalı kapalı kasa kamyonet kaçan Ramazan Ö. polis merkezine 2 kilometre uzaklıktaki Veysel Karani Mahallesi'nde bulunan Hurdacılar Sitesi'nde yakalandı. Olay anında polislerin tabancayla ateş ettiğini söylediği Ramazan Ö.'nün üzerinde ve araçta tabanca bulunamazken akli dengesinin bozuk olduğu tespit edildi. Öztürk gözaltına alınırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DHA

Etiketler polis bursa iftar