BÜYÜK ŞOK ! METROBÜS ALEV ALEV YANDI !

BÜYÜK ŞOK ! METROBÜS ALEV ALEV YANDI !

Metrobüs hattının Topkapı durağında bir metrobüs alev alev yandı.

Metrobüs Topkapı durağında bir metrobüs alev aldı. Yangın kısa sürede büyürken metrobüs aracı kullanılamaz hale geldi. Yangın nedeniyle bir süre seferler yapılamadı. İBB'den yapılan açıklamaya göre, yangın motor arızası nedeniyle tamire götürülen boş metrobüste çıktı. Korkutan yangından ölen ya da yaralanan olmadı.

İstanbul'da Topkapı durağı yakınlarında bir metrobüste yangın çıktı.

Alınan ilk bilgiye göre, E-5 Karayolundaki metrobüs yolunda, Zincirlikuyu yönüne seyreden metrobüs, Topkapı durağı yakınlarında yanmaya başladı. Boş olduğu bildirilen metrobüsün motor kısmındaki alevler, kısa sürede tüm aracı sardı.

Olay yerine gelen çok sayıda itfaiye ekibi, yangını söndürmek için çalışma başlattı.

AA muhabirinin İETT yetkililerinden aldığı bilgiye göre, metrobüsün arızalı olduğu ve Edirnekapı'daki bakım garajına giderken yangın çıktığı bildirildi.

571393cfc03c0e7118e61a50.jpg

PATLAMA SESLERİ DUYULDU

Metrobüsteki yangın dolayısıyla, Topkapı durağında güvenlik şeridi oluşturuldu. Buradaki vatandaşlar da metrobüsteki yangının söndürülmesini bekledi. 

SEFERLER NORMALE DÖNDÜ

Bu arada yanan metrobüsten yoğun dumanlar yükselirken zaman zaman da patlama sesleri duyuldu. Öte yandan yangının söndürülmesinin ardından metrobüs seferleri çift yönlü olarak yeniden başladı.

5713935a18c7731e1829dd02.jpg

Etiketler metrobüs yangın alev