Çağlayan Adliyesi'nde silahlı çatışma

Güncelleme:

Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'nın önünde silahlı çatışma yaşandı. Olayda 1 kişi yaralandı, 7 kişi de gözaltına alındı.

Bugün İstanbul Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayının önünde silah sesleri duyuldu. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi yönlendirildi.

İlk edinilen bilgilere göre çatışmanın uzun süredir aralarında husumet bulunan yeraltı dünyasının birbiriyle çatışan iki grubu Saral ve Şahinler çetesi arasında çıktığı öğrenildi. Olay yerinde 1 kişi yaralanırken, 7 kişi de gözaltına alındı.

KEMERLERİYLE SALDIRDILAR

Kavgada bazı saldırganların kemerlerini çıkararak karşı gruba saldırmaya çalıştığı görüldü.

BİR ÇOCUK ARADA KALDI

Olay sırasında bölgede olan ve çatışmanın ortasında kalan bir çocuğun kafa tramvası geçirdiği ve hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

İKİNCİ KEZ SİLAH SESLERİ

Saat 11:20 sıralarında meydana gelen olayın ardından saatler 11:50’yi gösterdiğinde yeniden silah sesleri duyuldu. Bu silah seslerinin adliye önündeki çatışmanın ardından arka sokaklara kaçan saldırganları takip eden polislerin havaya açtığı uyarı ateşi olduğu iddia edildi.

Saral ve Şahinler grupları hatırlanacağı gibi 15 Eylül'de de yine Çağlayan Adliyesi'ni birbirine katmıştı.

OYUN SALONUNU BASKINI DAVASI

Geçen ocak ayında Sultangazi Gazi Mahallesi'nde bir oyun salonuna düzenlenen silahlı baskında üç kişi hayatanı kaybetmişti. Olaya ilişkin dava bugün İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülüyordu. 3 kişinin tutuklu yargılandığı dava görülürüken iki grup karşılaşınca çatışma çıktığı öğrenildi.

İstanbul Adalet Sarayında iki grup birbirine girdiŞahinler ve Sarallar geçen hafta da adliyeyi birbirine katmıştı

Seçiniz...