Çaldığı bilezikler bakın nereden çıktı

Çaldığı bilezikler bakın nereden çıktı

Aydın'da çalınan bilezikler kadının bakın neresinden çıktı.

Aydın'da kadın işçinin çantasından çalınan 77.5 gram ağırlığındaki altın bilezikler, birlikte çalıştığı kadının cinsel organından çıktı.

Aydın'da H.A.'ya ait tarlaya çalışmaya giden S.A. birikimleri olan altınları da evinden çalınma ihtimaline karşı yanında götürdü.

ALTINLARI DEĞERİ 8 BİN LİRA

Mola verdikleri sırada çantasını kontrol eden S.A. bileziklerinin çalındığını fark edince jandarmaya haber verdi. Tarlaya gelen jandarma ekipleri S.A.'nın çantasında taşıdığı toplam 77.5 gram ağırlığındaki 8 bin 376 TL değerindeki 3 adet bileziği bulmak için çalışmalara başladı.

JANDARMA RÖNTGEN ÇEKİLECEK DEDİ, İTİRAF ETTİ

Jandarma tarlada S.A. ile birlikte çalışan kadınları sorguya aldı. İlk sorguda çantanın bulunduğu alana doğru ihtiyaç gidermeye giden iki kadın şüpheli olarak tespit edildi. Daha sonra bu iki kadın detaylı sorguya alındı. Şüphelenilen iki kadına ziynet eşyalarını bulmak için üst araması yapılacağı, röntgen ve ultrasonlarının çekileceğinin söylenmesi üzerine D.O. isimli kadın, altınları kendisinin aldığını ve cinsel organının içine sakladığını beyan etti. Kadın personel nezaretinde çıkartılan altınlar, sahibi S.A.'ya teslim edildi. Şüpheli D.O., jandarmadaki işlemlerinin ardından savcının talimatı ile serbest bırakıldı.