Çaldıkları parayı çaldırdılar !

Çaldıkları parayı çaldırdılar !

Giresun Espiye'de bir eve giren hırsızlar, çaldıkları paranın yarısını kendilerini tehdit eden bir başka şahısa kaptırdı.

Giresun'un Espiye ilçesinde bir eve giren hırsızlar, çaldıkları paranın yarısını kendilerini tehdit eden bir başka şahısa kaptırdı.

Edinilen bilgilere göre, geçtiğimiz Cumartesi günü Espiye ilçesinde yaşayan A.Y. isimli bir vatandaşın evine giren iki hırsızın, çaldıkları 32 bin TL paranın yarısını kendilerini tehdit eden G.Y. isimli başka bir şahsa verdikleri ortaya çıktı.

Hırsızlık olayından sonra harekete geçen ilçe emniyet müdürlüğü ekipleri yaptığı titiz çalışma sonucunda iki kişiyi olayla alakalı olarak gözaltına aldı. Gözaltına alınan F.Y. ve M.Ş. isimli iki kişinin poliste yapılan sorgularında, ilçede yaşayan A.Y.'nin evine girdiklerini, girdikleri evden çaldıkları 32 bin TL paranın bir kısmını kendilerini tehdit eden G.Y. isimli şahsa verdiklerini, geri kalan miktarı da birlikte harcadıklarını söylediler.

Poliste yapılan işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen üç kişiden şüpheli M.Ş. adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. Diğer iki şüpheli F.Y. ve G.Y. tutuklanarak cezaevine gönderildi.