Çanakkale Orman Bölge Müdürü Bursa'da trafik kazası geçirdi

Çanakkale Orman Bölge Müdürü Bursa'da trafik kazası geçirdi
Güncelleme:

Bursa'nın Kestel ilçesine ailesiyle birlikte ziyarete gelen Çanakkale Orman Bölge Müdürü Enver Demirci yönetimindeki otomobilin minibüsle çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.

Kaza, saat 15.30 sıralarında Kestel ilçesi Kurtuluş Caddesi ve Mandras Caddesi kesişiminde meydana geldi. Bir ziyaret için Bursa’ya gelen Çanakkale Orman Bölge Müdürü Enver Demirci yönetimindeki otomobil, dört yolun kesiştiği kavşakta Osman T. yönetimindeki minibüsle çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle iki araç da yoldan çıkarken Demirci’nin otomobilinde bulunan eşi Nevin Demirci, kızı Elif Demirci, annesi Nevin Demirci ile kayınvalidesi Adife Ekmekçi ile minibüste bulunan yolcu Önder Çimenova yaralandı.

Kazayı gören diğer sürücüler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan Nevin Demirci, kaldırıldığı Kestel Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Kazadan sonra minibüs sürücüsü Osman T. gözaltına alınırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.