Çanakkale’de Fetö/pdy Operasyonu: 5 Gözaltı

Çanakkale’de Fetö/pdy Operasyonu: 5 Gözaltı

Çanakkale'de Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) düzenlenen operasyonda, aralarında İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık...

Çanakkale'de Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) düzenlenen operasyonda, aralarında İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü çalışanlarının da bulunduğu 5 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü tarafından aralarında İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü personelinin de bulunduğu 5 kişi eş zamanlı operasyonla gözaltına alındı. N.Ö., M.U.U., M.N., Çanakkale Devlet Hastanesinde görevli doktor M.Ç. ile Eskişehir Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü çalışanı H.G., "silahlı terör örgütüne üye olmak', "resmi belgede sahtecilik suçuna azmettirmek', "terör örgütüne yardım ve yataklık" ile "nitelikli dolandırıcılık" suçlarını işledikleri iddiasıyla gözaltına alındı. Şüpheliler, Çanakkale Devlet Hastanesindeki kontrollerinin ardından Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.