Çatıdan ip sarkıtıp girdiği evde eşini katletti!

Güncelleme:

Denizli'de bir kişi boşanma aşamasındaki 2 çocuk annesi eşini 6 katlı binanın çatısından sarkıttığı iple girdiği evde defalarca bıçaklayarak öldürdü.

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde Erkan S. (52), benzerine film senaryolarında rastlanabilecek korkunç bir plan yaparak, boşanma aşamasındaki eşi 2 çocuk annesi Meral S.'yı (50) öldürdü. 6 katlı binanın çatısından sarkıttığı ip ile 5'inci katta oturan kızının yanında kalan eşini defalarca bıçaklayan cinayet şüphelisi Erkan S., kaçarken apartman sakinlerince yakalanıp, polise teslim edildi.

Olay, gece yarısı Hacıkaplanlar Mahallesi'nde meydana geldi. Eşiyle boşanma aşamasında olan Meral S., iki hafta önce evini terk ederek, kızı Özlem Y.'ın yanında kalmaya başladı. Erkan S., iddiaya göre eşiyle barışmak için kızının yaşadığı apartmana gitti. Kapının kendisine açılmaması üzerine Erkan S., benzerine film senaryolarında rastlanabilecek korkunç bir plan yaptı.

ÇATIDAN İP SARKARAK İKİ KAT İNDİ

Erkan S., kapının açılmaması üzerine elinde ip ile apartmanın çatısına çıktı. Çatıdan ip ile ilk olarak altıncı kattaki dairenin balkonuna daha sonra da kızının yaşadığı beşinci kata sarkarak inen Erkan S., eve girip, eşiyle tartışmaya başladı. Eşini barışmaya ikna edemeyen Erkan S., bu sırada yanında getirdiği bıçakla iki çocuğunun annesi Meral S.'yı balkonda vücudunun çeşitli yerlerinden defalarca bıçakladı. Sivrikaya'nın çığlıkları üzerine kızı Özlem Y. ve eşi yardıma koştu.

KAÇARKEN, APARTMAN SAKİNLERİ YAKALAYIP DARBETTİ

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine acil sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Erkan S., elinde bıçakla apartmandan kaçmaya çalışırken vatandaşlar tarafından yakalanıp, darbedildi. Cinayet şüphelisi daha sonra olay yerine gelen polise teslim edildi.

 Denizli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Erkan S.'yı gözaltına aldı. Vücudunun çeşitli yerlerinden çok sayıda bıçak darbesi alan Meral S. ise sağlık ekibinin müdahalesine rağmen balkonda hayatını kaybetti. Polis ekipleri apartmanda detaylı inceleme yaptı. Yapılan inceleme sonrası Meral S.'nın cansız bedeni otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olay yerine gelen Meral S.'nın yakınları ise kendi aralarında küfürleşerek kavga etti. Polis ekipleri yaşanan gerginlik nedeniyle aile yakınlarını polis merkezine götürdü.