Çekyatta cesedi bulunan kadının kızı tutuklandı

Çekyatta cesedi bulunan kadının kızı tutuklandı
Güncelleme:

İzmir'in Konak ilçesinde, evindeki çekyatın içinde battaniyeye sarılı halde cesedi bulunan 66 yaşındaki Gülümser Bulut'un ölümüyle ilgili gözaltına alınan kızı tutuklandı.

İzmir'in Konak ilçesinde, Gülümser Bulut’un (66) cesedi, evindeki çekyatın içinde battaniyeye sarılı halde kızı Hatice A. tarafından bulundu. Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan Hatice A., gece saatlerinde sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Olay, Altıntaş Mahallesi 352 Sokak’taki bir evde meydana geldi. Annesi Gülümser Bulut’tan bir süre haber almayan, birlikte yaşadıkları kızı Hatice A., iddiaya göre teyzesiyle birlikte hastanelere gidip annesini aradı. Cumartesi gecesi teyzesiyle birlikte eve gelen Hatice A., salondaki çekyatı açtı. Çekyatın içerisinden Gülümser Bulut’un battaniyeye sarılı cesediyle karşılaştı. Durumun bildirilmesi üzerine gelen Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri evde inceleme yaptı. Gülümser Bulut’un cansız bedeni, savcının ve polis ekiplerinin evdeki incelemelerinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na gönderildi.

’EVDE FARE GİBİ BİR ŞEY KOKUYOR’

Annesi hakkında polise kayıp başvurusunda bulunmayan Hatice A., çelişkili ifadeleri üzerine gözaltına alındı. Bozyaka’daki Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürülen ve buradaki sorgusunda suçlamaları kabul etmeyen Hatice A., gece saatlerinde sevk edildiği adliyede tutuklandı. Gülümser Bulut’un kızıyla birlikte yaşadığı evin kapısına ise mühür vuruldu. 

"HATİCE'Yİ GÖTÜRDÜLER BİR DAHA GELMEDİ"

Bulut’un komşularından Hasan Çankaya, kızı Hatice A.’nın, teyzesiyle birlikte hastanelere ve annesinin gidebileceği yerlere gidip onu aradığını söyleyerek, "Gülümser Bulut’u en son Cuma günü balkonda gördüm. Perşembe günü de görmüştüm, çamaşır asıyordu. Uzun zamandır kızıyla beraber yaşıyorlar. Ara sıra kavga eder, tartışırlardı. Hastaneye baktıktan sonra eve gelmişler. Hatice, ’Evde fare gibi bir şey kokuyor’ demiş. Sonra kanepenin altına bakmışlar, orada cesedi bulmuşlar. Polisler, olaydan sonra Hatice’yi götürdüler, sonra bir daha gelmedi" dedi.

DHA

Etiketler ceset izmir konak çekyat