Ceren'i öldürdükten sonra bir başka kadını da taciz etmiş

Güncelleme:

Ordu’da 20 yaşındaki balerin Ceren Özdemir’i katleden Özgür A.’nın başka kadını taciz ettiği gerekçesiyle şikayet edilince otogar civarında yakalandığı ortaya çıktı.

Ceren, bale tutkusuyla Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Müzik Bölümü’nü kazandı. 3. sınıf öğrencesi Ceren bir sanat evinde, “Güzellerim, meleklerim” dediği küçük kız çocuklarına bale eğitimi veriyordu. Önceki akşam evinin kapı girişinde, cezaevi firarisi bir sapığın saldırısında göğsüne ve karnına aldığı bıçak darbeleriyle yaşamını yitirdi.

Cinayetin detayları dün gün yüzüne çıktı. Ceren, annesini arayıp çorba yapmasını istemişti. Ardından Zaferi Milli Mahallesi’ndeki evine kadar yaklaşık 2.5 kilometre yürüdü. Saat 19.30 sıralarında sokağa girdiğinde ablası Gizem’i arayıp apartmanın giriş anahtarını aşağı atmasını söyledi. Ceren, tam içeriye girdiği sırada arkasından gelen şahıs bıçakla saldırdı. Kardeşinin çığlıkları üzerine aşağı inen abla Gizem, korkunç manzarayla karşılaştı. Ağır yaralı halde apar topar hastaneye kaldırılan talihsiz kız ameliyata alındı ancak kurtarılamadı. Abla Gizem, “Katili gördüm, kardeşimin çığlıklarını duydum” diyerek polislere 40 yaşlarındaki zanlıyı tarif etti. Ordu Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro dedektifleri özel ekip kurup katil zanlısının peşine düştü. Ceren’in cep telefonu ve yürüdüğü güzergahtaki güvenlik kameraları incelemeye alındı.

CİNAYETTEN SONRA TACİZ

Sabah Gazetesi’nde yer alan habere göre; polis kısa sürede katil zanlısı Özgür A.’nın ismine (35) ulaştı. Zanlı bir başka kadını taciz ettiği gerekçesiyle şikayet edilince otogar civarında yakalandı. Bu sırada iki polisi de bıçakla yaralayan zanlı çevredeki vatandaşlar tarafından linç edilmek istendi. Polis sorgusunda cinayeti itiraf eden Özgür A.’nın 12 suç kaydının olduğu, 14 yıl önce de Ordu’da bir çocuğu öldürdüğü ortaya çıktı. Cinayetten 2005’te tutuklanan Özgür A.’nın 2018’de Rize Kalkandere Yarı Açık Cezaevi’ne nakledildiği, ancak teslim olmayarak Ordu’da bir hırsızlık olayına karıştığı ve aynı şehirde konulduğu cezaevinden 1 Aralık’ta firar ettiği öğrenildi.

Aile, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk,Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Katilin en ağır cezayı alması için davaya müdahil olarak sürecin sonuna kadar takipçisi olacağız” dedi.

Ceren'in katiliyle ilgili korkunç gerçek Ceren'in katiliyle ilgili korkunç gerçek

Ceren'in katil zanlısı suçunu itiraf etti !Ceren'in katil zanlısı suçunu itiraf etti !

Katledilen 20 yaşındaki Ceren Özdemir'in son görüntüleri Katledilen 20 yaşındaki Ceren Özdemir'in son görüntüleri

Seçiniz...