Ceren'in katilinin ifadesi ortaya çıktı ! Kan donduran sözler

Ceren'in katilinin ifadesi ortaya çıktı ! Kan donduran sözler
Güncelleme:

Ordu'da 20 yaşındaki Ceren Özdemir'i evinin önünde bıçaklayarak öldüren cezaevi firarisi Özgür A.'nın ifadesi ortaya çıktı. Katil zanlısının, cinayetten sonra ''yeni avlar aradığını'' söylediği öğrenildi. Zanlı sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

Ordu’da 20 yaşındaki balerin Ceren Özdemir’i evinin kapısının önünde kalbinden bıçaklayarak öldüren kişinin açık cezaevinden iki kez firar eden cinayet hükümlüsü Özgür A. olduğu belirlendi.

"YENİ AVLAR ARADIM"

Gözaltına alınan katil zanlısı Özgür A. ifadesinde “Sabah inşaatta kaldım. Meyve aldım yeni avlar aradım ancak fırsatını bulamadım” ifadelerini kullandı.

Cezaevinden firar ettiğinde birilerini öldürmeyi planladığını anlatan katil zanlısı şunları söyledi:

"Üzerimdeki montu bir mağazadan çaldım. Ses çıkartan aparatı kopartıp, üzerime giydim. Bıçağı bir av malzemecisinden çaldım. Param olsa silah alacaktım ama param yoktu. Katliam yapmak istiyordum. Zıpkın çalmayı da düşündüm ama ancak bıçak çalabildim. 'Bıçağın karşısında kim durabilir bir bakayım' dedim. Bir bıçak darbesinde öldürebileceğim kişiler aradım gözlerimle. Ceren’e daha fazla darbe vuracaktım ama etrafta birileri vardır, diye korktum. Ceren’i farklı noktalarda öldürmek istedim. Ama birisinde yaşlı bir adam çıktı karşıma öldüremedim. Kız az daha beni fark ediyordu. Ben hemen büfeye daldım. 

Evinin önüne geldiğimizde montumun cebindeki bıçağı çıkartarak, koluma soktum. Amacım, kızı öldürüp, çantasını almaktı. Evin önüne geldiğimizde balkona çıkan ablası beni gördü ve çok dikkatli baktı. Panik yaptım. Bu sırada kız kapı ziline bastı. Kapı açılınca kız içeri girdi. Ben de arkasından 'Bakar mısınız, burada Metin diye biri oturuyor mu?' dedim. Bana dönmesiyle birlikte bıçağı rastgele iki defa sapladım. Koşarak oradan uzaklaştım.

CİNAYETİ İŞLEDİĞİ BIÇAKLA POLİSLERİ YARALADI

'Hapisteyken mutlaka birilerini öldürmeliyim' diye kafamda tasarladım. Cinayetten sonra inşaatta sabahladım. Sabah kendime yeni avlar aradım ama fırsat bulamadım." diyen katil zanlısı, şöyle konuştu:

"Burada yattım. Ertesi gün otogar civarına geldiğimde polisler beni yakaladı. Bu arada vatandaşlar bana saldırdı. Polisler beni kurtardı ve araca bindirdi. Polislerden birinin yanında arka koltukta oturdum. Bu sırada polisin boğazına sokmak için bıçağı cebimden çıkardım. Polis bu sırada bana döndü. Tam bu anda bıçağı göğsüne sapladım. Bıçakla ikinci kez hamle yapacağım sırada polis engel oldu. Aracı kullanan polis durdu ve bana müdahale etti. Bu sırada onu da parmağından yaraladım. Yaptıklarımdan pişman değilim."

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Ceren Özdemir’in katil zanlısı emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

Ceren'in katilinin ifadesi ortaya çıktı ! Kan donduran sözler - Resim : 1

CEREN'İN KATİLİ NASIL YAKALANDI?

Kamera kayıtlarını detaylıca inceleyen polis, Ceren Özdemir’i yol boyunca takip eden bir kişiyi belirledi. Görüntülerde, şüphelinin kapüşonlu montla başını kapattığı ve Ceren’in hemen arkasında yürüdüğü görüldü. Şüphelinin olaydan sonra üzerindeki montu değiştirdiği, kapüşonsuz, siyah renkli başka bir mont giydikten sonra kaçmak için hazırlık yaptığı saptandı.

Ceren’i takip eden kişinin cezaevi firarisi olan uyuşturucu bağımlısı Özgür A. olduğu tespit edildi. Polisler Özgür A.'nın saklandığı eve operasyon yaptı. Özgür A. kendisini yakalamak isteyen polislere bıçak çekerek direndi. Bu sırada iki polis memuru da bıçakla yaralandı. Etkisiz hale getirilen Özgür A. kelepçeli halde evden çıkartıldığında, kapının önünde toplanan kalabalık, “Nasıl kıydın Ceren’e” diyerek saldırdı. Özgür A.'yı linç edilmekten polisler kurtardı.

Ceren Özdemir ile ilgili çirkin paylaşımlara soruşturmaCeren Özdemir ile ilgili çirkin paylaşımlara soruşturma

Başsavcılıktan Ceren Özdemir cinayetiyle ilgili flaş açıklamaBaşsavcılıktan Ceren Özdemir cinayetiyle ilgili flaş açıklama

Ceren'i öldürdükten sonra bir başka kadını da taciz etmişCeren'i öldürdükten sonra bir başka kadını da taciz etmiş

Ceren'in katili ile tüyleri diken diken eden soru: Neden sakladınız?Ceren'in katili ile tüyleri diken diken eden soru: Neden sakladınız?

Ceren'in katiliyle ilgili korkunç gerçek Ceren'in katiliyle ilgili korkunç gerçek

Ceren'in katil zanlısı suçunu itiraf etti !Ceren'in katil zanlısı suçunu itiraf etti !

Katledilen 20 yaşındaki Ceren Özdemir'in son görüntüleri Katledilen 20 yaşındaki Ceren Özdemir'in son görüntüleri

 

Seçiniz...

Etiketler ordu ceren özdemir