Çerkes Cengiz silahlı saldırıya uğradı

Çerkes Cengiz silahlı saldırıya uğradı
Güncelleme:

İstanbul Beykoz'da, ''Çerkes Cengiz'' lakaplı Cengiz Ş.'nin bulunduğu otomobile silahlı saldırı düzenlendi. Çerkes Cengiz ve aracın sürücüsü yaralandı.

Olay dün saat 13.00 sıralarında Beykoz Yeni Riva Yolu'nda meydana geldi. 'Çerkes Cengiz' olarak tanınan Cengiz Ş.'nin de bulunduğu otomobil, Riva istikametinde ilerliyordu. Bu sırada  aynı yönde seyreden başka bir otomobilde bulunan kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, Ş.'nin içindeki otomobile peş peşe ateş etti. 

Saldırıda Cengiz Ş. ve otomobil sürücüsü Cem S. yaralandı. Saldırganlar ise araçlarıyla olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. 

S. ambulansla, Ümraniye Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken Ş. ise Beykoz'da bulunan özel bir hastaneye sevk edildi. Polis kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Otomobil ise yapılan olay yeri incelemelerinin ardından otoparka çekildi. 

ÇERKES CENGİZ KİMDİR?

Yaklaşık 5 sene önce kendisini suç örgütü lideri gibi tanıtarak korku saldığı iddia edilen "Çerkez Cengiz" tutuklanmıştı. 

Türkiye ve Rusya'da ayrı suçlardan yargılandığı belirtilen 'Çerkes Cengiz' 10 aylık hapis cezasını yatmak üzere 100 araçlık konvoyla cezaevine gitmesiyle tanınmıştı ancak bu görüntülerin sonralarda kurgu olduğu belirtilmişti. 

DHA