Cezaevinden izinli çıkan adam, ağabeyinin husumetlisini öldürdü

Cezaevinden izinli çıkan adam, ağabeyinin husumetlisini öldürdü
Güncelleme:

Samsun’da, cezaevinden izinli çıkan 18 yaşındaki Necati A., sokak ortasında tartıştığı ağabeyinin husumetlisi Caner T.'yi pompalı tüfekle öldürdü.

Olay, cumartesi günü saat 20.30 sıralarında Canik ilçesi Yavuzselim Mahallesi’nde meydana geldi. Koronavirüs salgını nedeniyle cezaevinden izinli çıkan Necati A., ağabeyi ile husumeti bulunan Caner T. ile sokakta karşılaştı. İkili arasında çıkan sözlü tartışma büyüyüp, kavgaya dönüştü. Necati A. yanında bulunan pompalı tüfekle Caner T’i 3 el ateş ederek, ağır yaraladı. Caner T., kanlar içerisinde yerde kalırken, Necati A. kaçtı. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerince özel bir hastaneye kaldırılan Caner T., burada yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayın ardından kaçan ve İlkadım ilçesi Zeytinlik Mahallesi’nde bir arkadaşının evinde saklanan Necati A., Cinayet Bürosu ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

‘ÖLDÜRME KASTIM YOKTU’

Necati A. ifadesinde, ''Ben cezaevindeyken şahsın abimle olan husumetinden dolayı çok bunaldım. Çıktığımda ise ailemi ve kendimi korumak için tüfek bulunduruyordum. Olay anında ise öldürme kastım yoktu. Korkutmak istemiştim fakat öldü. Olaydan dolayı pişmanım'' dedi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Necati A., mahkemece tutuklandı.

Seçiniz...

Etiketler cezaevi çıktı izinli