Cezaevinden izinli çıkan eski koca dehşet saçtı: 2 ölü

Cezaevinden izinli çıkan eski koca dehşet saçtı: 2 ölü
Güncelleme:

İzmir'in Çiğli ilçesinde, cezaevinden izinli olarak çıkan bir kişi, iki çocuğunun annesi eski eşi Habibe Ç. ve baldızı Fatma A.'yı silahla vurarak öldürdü.

İzmir'in Çiğli ilçesinde, açık cezaevinden izinli olarak çıkan Göksel S. (47), iki çocuğunun annesi boşandığı eski eşi Habibe Ç. (42) ve eski baldızı Fatma A.'yı (39) tabanca ile vurdu. Fatma A. olay yerinde, Habibe Ç. ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 

Olay, bugün saat 19.00 sıralarında Köyiçi Mahallesi 8082/1 sokakta bulunan 2 katlı evin 2'nci katında meydana geldi. İki çocuğunun annesi Habibe Ç.'den boşanan Göksel S., bir suçtan dolayı tutuklanarak, Menemen Açık Ceza İnfaz Kurumu'na gönderildi. Kısa süre önce cezaevinden izinli çıkan Göksel S., akşam saatlerinde eski eşi Habibe Ç.'nin evine gitti. Burada Habibe Ç. ile görüşen Göksel S., çıkan tartışmanın ardından yanında getirdiği tabancayla dehşet saçtı. Habibe Ç. ve kız kardeşi Fatma A. başlarından vurulurken, şüpheli ise olay yerinden kaçtı.

Cezaevinden izinli çıkan eski koca dehşet saçtı: 2 ölü - Resim : 1

DEVRİYE GEZEN POLİSLER YAKALADI

Bu sırada söz konusu adresin yakınında devriye gezen Çiğli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı asayiş ekipleri, elinde tabanca bulunan Göksel S.'yi kovalamaya başladı. Yakalaşık 10 dakika süren kovalamaca sonucunda, havaya uyarı ateşi açan polis şüpheli Göksel S.'yi suç aleti ile birlikte yakaladı.

Bu arada silah seslerini duyan çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, 2 çocuk annesi Fatma A.'nın olay yerinde öldüğü belirlendi. Ağır yaralanan Habibe Ç. ise kaldırıldığı Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Habibe Ç. ile kardeşi Fatma A.'nın cansız bedenleri, savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Evde inceleme yapan polisler, olayla ilgili soruştarma başlattı.

DHA

Etiketler cinayet izmir Çiğli