Çığlıkları sosyal medyada çınlamıştı! O koca gözaltında!

Çığlıkları sosyal medyada çınlamıştı! O koca gözaltında!
Güncelleme:

Eşi tarafından uzun süredir şiddete mağruz kalan 3 çocuk annesi kadının sosyal medyada çınlayan yardım çığlıkları karşılık buldu ve şiddet zanlısı koca gözaltına alındı.

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde oturan 3 çocuk annesi Hatice B.'nin (39), sürekli şiddete uğradığı gerekçesiyle şikayetçi olduğu 22 yıldır evli olduğu Hüseyin B., Cumhuriyet Savcısı'nın talebi üzerine çıktığı mahkemece tutuklandı. 

Hüseyin B. ile 1998 yılında dünyaevine giren Hatice B. evliliğinin ilk yıllarından bu yana şiddet görmeye başladı.

 İstanbul'da oturan çiftten Hatice B., eşinin şiddetine daha fazla katlanamayınca 2 yıl önce boşanma davası açarak, Hatay'ın Dörtyol ilçesindeki baba evine taşındı.

Bir kadının daha yardım çığlığı! 23 yıllık kabusta yaşadıkları dehşete düşürdü

Boşanma davasını ailelerin araya girmesi üzerine geri çeken Hatice B., şiddet ve tehditlerin devam etmesi üzerine 2019 yılında Hüseyin B.'den şikayetçi oldu.

Hüseyin B.'nin 3 yıl 2 ay hapis cezası aldığını ve 10 gün Silivri Cezaevi'nde kaldıktan sonra şartlı tahliye ile salıverildiğini anlatan Hatice B., o dönem açtığı boşanma davasını da yine akrabalarının araya girmesi nedeniyle geri çektiğini söyledi.

 SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN YARDIM İSTEDİ

Daha sonra yine defalarca şiddete maruz kalan Hatice B., eşinden korktuğunu ve tutuklanması gerektiğini dile getirerek, sosyal medya üzerinden paylaşımlarda bulunarak yardım istedi. En son 28 Temmuz gecesi eşi tarafından şiddete uğrayan Hatice B., hastanedeki tedavisinin ardından koruma altına alınırken, şikayeti üzerine gözaltına alınan Hüseyin B. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

SAVCILIĞIN TALEBİ İLE TUTUKLANDI 

Tutuksuz yargılanan Hüseyin B., bugün Cumhuriyet Savcısı'nın talebi üzerine Nöbetçi Mahkemeye çıkarıldı. Eşine uzun yıllardır şiddet gösterdiği iddiasıyla yargılanan Hüseyin B., mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.