Cinayet gibi kaza kamerada! Küçük çocuk hayatını kaybetti

Güncelleme:

Bursa’da dede ile torunu kadın sürücünün kullandığı otomobil çarptı. Dede kazayı hafif sıyrıklarla atlattırken, torunu öldü. Olayın güvenlik kamerası görüntüleri cinayet gibi bir kaza yorumlarına neden oldu.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışan Abdurrahman G. (65) ve torunu Ömer G.'ya (5) otomobil çarptı. Dedenin hafif sıyrıklarla atlattığı kazada otomobilin altında kalan Ömer yaşamını yitirdi. Kaza anı ise çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Kaza anının görüntülerinde aracı sürati düşük ancak otomobilin frenine basılmadığı iddia ediliyor.

DHA’nın haberine göre kaza saat 18.00 sıralarında İnegöl ilçesi Süleymaniye Mahallesi Huzur Sokak üzerinde meydana geldi. Süleymaniye alt geçitten çıkış yaptıktan sonra Huzur sokak istikametine yönelen F.V. (45) yönetimindeki otomobil, yolun karşısına el ele tutuşarak geçmeye çalışan Abdurrahman G. ve torunu Ömer G.'ya çarptı. Dede otomobilin önüne savrulurken talihsiz Ömer ise aracın altında kaldı.

 Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Otomobilin atında kalan Ömer G., çevredekilerin yardımıyla aracın altından çıkarıldı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Ömer G., İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

SEDYE ÜZERİNDE KALP MASAJI YAPILDI

Ağır yaralı olarak ambulansa alınan Ömer G., kısa süre içerisinde hastaneye kaldırıldı. Durumu ağırlaşan Ömer G.'a sağlık görevlileri tarafından sedye üzerinde kalp masajı yapıldı. Vücudunda ezik ve kırıklar olduğu tespit edilen Ömer G., hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazanın ardından otomobil sürücüsü F.V. ise gözaltına alındı.

 KAZA ANI KAMERADA

Öte yandan kaza anı, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Kamera görüntülerinde, sokağa doğru manevra yapan F.V. yönetimindeki otomobilin Abdurrahman G. ve el ele tutuşarak yolun karşısına geçmeye çalışan torunu Ömer G.'ya çarptığı görülüyor. Çarpışmanın şiddetiyle dedenin otomobilin önüne düşerken torunu ise aracın altında kalıyor. Polisin kazayla ilgili soruşturması sürüyor.